Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'El Vi Fa Sang' se celebrarà en el marc de la 50a Festa de la Verema de l'Espluga

El 6è Festival de Novel·la Criminal en Català tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 d’agost, coincidint amb la 50a Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà

Imatge de la 5a edició del Festival de Novel·la Criminal en Català 'El Vi Fa Sang', a l'Espluga de Francolí Imatge de la 5a edició del Festival de Novel·la Criminal en Català 'El Vi Fa Sang', a l'Espluga de Francolí EFMR / JOFRE MAJORAL
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Febrer 2020 08:45

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, juntament amb els impulsors del festival i representants d’entitats implicades proposen incloure el festival 'El Vi fa Sang' dins els actes de la 50a Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà que se celebrarà els dies 28, 29 i 30 d’agost de 2020. Amb aquesta nova proposta es pretén sumar esforços i ubicar 'El Vi fa Sang' en una data ja assenyalada al calendari i on aquest festival hi encaixa per la seva vinculació amb el món del vi.

A més, aquesta aposta també comporta donar valor afegit a la Festa de la Verema DO Conca de Barberà, que guanyarà en actes culturals i literaris. D’aquesta manera també s’espera afavorir la participació de persones de l’Espluga i la Conca als actes i presentacions literàries del festival, ja que potenciar l’assistència de públic de proximitat és una de intencions de la organització.

El Vi fa Sang segueix comptant amb el recolzament del Museu de la Vida Rural, institució que també està implicada activament amb la Festa de la Verema. En els darrers mesos hi ha hagut diverses trobades organitzatives i es preveu que totes les parts coorganitzadores segueixin treballant en aquesta nova edició, que aposta pel canvi de format pel fet de vincular els dos actes esmentats, sumant el seus relats.

L’Espluga acull 'El Vi Fa Sang' des de l’any 2015 i fins ara el festival havia anat canviant de dates però sempre s’havia ubicat en un cap de setmana dels mesos de març, abril o maig. En els propers mesos s’anunciarà la temàtica i el programa del festival.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: