Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca Municipal de Roda posa en marxa el club llegir còmic

La premiada il·lustradora Meritxell Bosch va presentar dimarts el nou club / La primera sessió tindrà lloc el 17 de març

La premiada il·lustradora Meritxell Bosch ha presentat aquesta setmana el nou club llegir còmic La premiada il·lustradora Meritxell Bosch ha presentat aquesta setmana el nou club llegir còmic AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Febrer 2020 22:02

El passat dimarts a la tarda, la Biblioteca Municipal va acollir la presentació de la novel·la gràfica 'Yo, gorda', de la premiada il·lustradora internacional Meritxell Bosch. La novel·la és una obra autobiogràfica, “jo era una noia amb sobrepès i molt poca autoestima, el que em va provocar molts problemes psicològics, que vaig arrossegar durant molts anys. Es podria dir que aquesta obra em va servir com a teràpia, vaig poder treure’m tota la ràbia que tenia acumulada”, va assegurar l’autora durant la presentació.

'Yo, gorda' serà la primera obra que s’analitzarà al nou club que la Biblioteca ha posat en marxa, el club llegir còmic, el qual es reunirà el tercer dimarts de cada mes a la tarda i serà conduït per Meritxell Bosch. Les persones que estiguin interessades en formar-hi part ja es poden apuntar a la Biblioteca. La primera sessió tindrà lloc el 17 de març.

Clubs per fomentar la lectura

Al llarg dels últims anys, la Biblioteca ha anat creant diferents clubs de lectura per apropar la lectura a tots els públics. El primer d’ells va ser el club de lectura de novel·la, conduït per Cristina Serrano, a través del qual un dilluns al mes es reuneixen per analitzar una novel·la escollida i que tots han llegit amb anterioritat a la cita.

El següent en posar-se en marxa va ser el club de lectura jove. Conduït per Lita Bernete, un grup de joves de 12 a 17 anys llegeixen una mateixa novel·la per després, un dimecres al mes, reunir-se i parlar entorn a l’obra.

El club llegir teatre, conduït per Josepa Figueras, alcaldessa de la Nou de Gaià, des de fa tres anys analitza cada mes una obra de teatre diferent. Finalment, el book club és un club de lectura en anglès que serveix als participants per practicar l’speaking en anglès un divendres al mes. Està conduït per Cecilia De L’herbe.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: