Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls, a punt per gaudir de la VI Trobada de Vehicles Clàssics

Una trentena de vehicles clàssics es trobaran aquest diumenge al Pati i, des d'allí, faran una ruta fins al museu de cotxes d'època, a Riudoms

El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i el representant de l'Escuderia Costa Daurada, Jaume Brunet, mostren el cartell d'enguany al costa d'un Alfa Romeo El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i el representant de l'Escuderia Costa Daurada, Jaume Brunet, mostren el cartell d'enguany al costa d'un Alfa Romeo JOSEP CARTANYÀ
Cultura Josep Cartanyà
Dissabte, 22 Febrer 2020 10:42

Valls acollirà aquest diumenge 23 de febrer la VI Trobada de Vehicles Clàssics, organitzada per l'Escuderia Costa Daurada i la Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls. En total, hi participaran una trentena de vehicles de diverses èpoques i procedències: "No volem fer coses molt massificades. Busquem vehicles que representin cada època i, sobretot, que siguin cotxes que es vegin per aquí d'anys enrere", ha explicat Jaume Brunet, de l'Escuderia Costa Daurada.

El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, ha explicat que la trobada coincideix en plena època de la Calçotada, "un bon reclam tant turístic com de lleure" i ha posat en valor "aquesta implicació de l'Escuderia Costa Daurada amb la ciutat". Peris ha animat a la ciutadania de Valls i comarca a "que vinguin a veure aquests vehicles clàssics, que encara funcionen i poden circular per aquestes carreteres, i que es facin fotos amb els cotxes".

La trobada s'iniciarà el diumenge, a les 09h, amb l'aparcament i exposició dels cotxes a la plaça del Pati. Allí es formalitzaran les inscripcions i després es farà un esmorzar al local de la Colla Jove.

Els vehicles sortiran a les 10h a fer una ruta de 46 km fins arribar al Museu de Cotxes d'Època Marc Vidal (Ctra de Riudoms a Montbrió, km, 0,3). Després de la visita, cap a les 12:30h, els vehicles faran la segona ruta de tornada, de 35 km, que passarà pels carrers del Barri Antic de Valls fins arribar al Pati, on es tornaran a exposar els vehicles. Mentrestant, els participants finalitzaran la jornada, a les 13h, amb un vermut al magatzem del vermut de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: