Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CIMIR de Reus rep 2.000 imatges de la Federació Catalana de Fotografia

La federació realitzarà aquest dissabte l'assemblea de l'entitat al Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)

Aquesta col·lecció fotogràfica està composada per 2.000 fotografies de la Federació Catalana de Fotografia (FCF) Aquesta col·lecció fotogràfica està composada per 2.000 fotografies de la Federació Catalana de Fotografia (FCF) CIMIR
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 14 Febrer 2020 23:51

La Federació Catalana de Fotografia (FCF) realitzarà aquest dissabte 15 de febrer, a partir de les 11:00 h, l'assemblea de l'entitat i la signatura del conveni de comodat entre la mateixa federació i l'Institut Municipal Reus Cultura. La trobada es realitzarà al Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR), espai que acull el dipòsit de la col·lecció fotogràfica de la Federació Catalana de Fotografia.

Aquesta col·lecció fotogràfica està composada per 2.000 fotografies i va ser dipositada el dia 15 de desembre de 2019 per Josep Maria Casanovas Dolcet, en nom de la Federació. La majoria son originals, però també s’hi conserva algun duplicat, i l’entitat continuarà aportant entre 800.i 900 fotografies cada any

Totes les imatges que són considerades obra fotogràfica, de valor artístic i que permeten ampliar les col·leccions que es custodien al CIMIR, són fotografies presentades als diversos concursos i sol·licituds de distincions que la FCF va realitzar des del 1982 - any de la seva fundació- fins a l’actualitat.

Cal destacar que totes les imatges són considerades obra fotogràfica, per la qual cosa gaudeixen de tots els nivells de protecció.Per tal de garantir-ne la correcta conservació, cada suport es dipositarà als diversos materials de conservació i es dipositarà a la sala destinada a dipòsit definitiu on es garanteix la temperatura i la humitat adequats per a la bona conservació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: