Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Convoquen el 2n Premi Literari AMA per als alumnes d'ESO de Catalunya

El premi convocat per l'associació Etcètera, amb seu a Altafulla, té com a objectiu donar rellevància als valors humans 

 Els finalistes i guanyadors tindran com a premi la publicació dels seus treballs en un llibre i un val de compra de 100 euros als establiments de La Fira Centre Comercial de Reus Els finalistes i guanyadors tindran com a premi la publicació dels seus treballs en un llibre i un val de compra de 100 euros als establiments de La Fira Centre Comercial de Reus ASSOCIACIÓ ETCÈTERA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 13 Febrer 2020 08:10

Per segon consecutiu i després de l’èxit de participació de la primera edició, l’associació Etcètera torna a convocar el Premi Literari AMA que té com a objectiu difondre i potenciar els valors humans entre els més joves. Es fa a través d’aquest esdeveniment que està adreçat a tots els estudiants dels dos cicles d’ESO de tot Catalunya a qui, any rere any, se’ls proposa un tema (valor humà) com a protagonista.

Enguany els textos han de parlar de “la por i el coratge” i, com en l’edició anterior, poden estar escrits en català o castellà i han de tenir una extensió d’entre 2 i 6 folis. Els treballs s’han de fer arribar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. en dos sobres, un que conté les dades del participant a més d’un nom que identifica el treball i un altre sobre que conté el treball i on només hi posa el nom del mateix a la part de fora. Les bases completes es poden consultar la secció de noticies de l’associació www.associacioetcetera.org.

Els premis

Els finalistes i guanyadors de les dues categories (1er i 2on d’ESO i 3er i 4t d’ESO), tindran premi perquè se’ls publicaran els seus treballs en un llibre que rebran el dia del lliurament del Premi AMA. Els guanyadors de cada categoria rebran a més un val de compra de 100 euros als establiments de La Fira Centre Comercial de Reus.

El Premi AMA va nàixer agermanat amb Itàlia ja que primer el va convocar l’associació Il Sorriso di Filippo conjuntament amb el Movimento Culturale Spiragli. Després que les dues entitats italianes fessin la primera edició, va ser l’associació Etcètera, amb seu a Altafulla, qui es va sumar a la iniciativa i va crear el certamen a Catalunya.

                                            Foto de grup dels alumnes guanyadors i finalistes de la primera edició: 

Premiats AMA primera edició

L’any passat en la seva primera edició, en la que els treballs parlaven sobre l’amistat, van prendre part al Premi AMA quasi un centenar de treballs arribats de tota Catalunya. Enguany s’espera superar aquesta xifra i repetir l’experiència que suposa generar aprenentatge entre els més joves al voltant de temes com els valors socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: