Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Penedès Marítim es prepara per viure un Carnaval intens

El Vendrell, Calafell, Cunit, Cubelles i, enguany també l'Arboç, presenten un programa conjunt del Carnaval, del 20 al 23 de febrer

D'esquerra a dreta, els representants dels ajuntaments de Cubelles, l'Arboç, el Vendrell, Calafell i Cunit, durant la presentació del programa conjunt del Carnaval al Penedès Marítim D'esquerra a dreta, els representants dels ajuntaments de Cubelles, l'Arboç, el Vendrell, Calafell i Cunit, durant la presentació del programa conjunt del Carnaval al Penedès Marítim AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Cultura Josep Cartanyà
Dimarts, 11 Febrer 2020 14:06

Els ajuntaments del Vendrell, Calafell, Cunit, Cubelles i l’Arboç han fet aquest matí, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, la presentació del programa conjunt del Carnaval. L’any passat ja es va fer una primera presentació conjunta del carnaval dels municipis de l’anomenat “Penedès marítim”, a la què enguany s’hi ha sumat el municipi de l’Arboç, que celebra la seva rua el diumenge al migdia. La presentació conjunta és possible gràcies a un treball de coordinació de les respectives festes i té com a objectiu aconseguir, entre tots, un producte turístic més atractiu tant per la població de les pròpies comarques com pels visitants.

Durant la presentació del Carnaval conjunt, el regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casañas, ha posat en valor que la incorporació de l'Arboç permet oferir "tot un cap de setmana de Carnaval, de divendres a diumenge", on n'ha destacat les rues i les festes infantils de cara a "potenciar el turisme familiar per desestacionalitzar l'oferta turística i posicionar-nos com a territori". Casañas també ha remarcat l'esforç de tots els municipis per coordinar tots els actes.

Per la seva banda, l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, ha recordat que el municipi del Baix Penedès celebra el Carnaval des del 1978 i ho fa "al diumenge al migdia, el qual ofereix una imatge diurna", on també en són protagonistes els nens i nenes que hi participen. 

Els actes més destacats del Carnaval conjunt

Pel que fa als actes principals, destaquen "els tres carnavals de Calafell", la Rua de Carnaval de Segur de Calafell (divendres 21 de febrer, 22h), la Rua de Carnaval de la Platja de Calafell (dissabte 22 de febrer, 22h) i la Tura de Carnaval de Calafell (Poble) (diumenge 23 de febrer, 17h). També cal fer esment del Carnaval Infantil, el dissabte 22 (18h), al Pavelló Jaume Vilamajó de Segur de Calafell, i el diumenge 23 (12:30h), al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

Al Vendrell, s'escalfaran motors el dijous 20 de febrer (17:30h), amb el Carnaval Infantil, a la plaça Vella i amb el discurs del Rei Carnestoltes, després del concert de la Cia Ambauca (18h). La Rua de Carnaval es celebra el divendres 21 de febrer (19h) pels carrers de la vila.

Cubelles aposta molt pels actes infantils i presenta la Rua Infantil (dilluns 24 de febrer, 16:00h) i, aprofitant que el dimarts 25 de febrer també és festa al municipi del Garraf, s'organtizaran tallers de maquillatge i disfresses i una cursa d'obstacles. Pel que fa la Rua de Carnaval de Cubelles, tindrà lloc el dissabte 22 de febrer (19h).

A Cunit, celebraran dues festes infantils, el 21 i el 24 de febrer (17h), la Batalla de Coreos, el divendres 21 (23:30h) i la Rua de Carnaval de Cunit, el dissabte 22 de febrer (18:30h).

Finalment, l'Arboç tanca el programa conjunt del Penedès Marítim amb la tradicional Rua de Carnaval, el diumenge 23 de febrer (12h) pels carrers de la vila. El dissabte 29 de febrer (17:30h) també se celebrarà el Ball Infantil de Carnaval, al local Arbosens.

El programa conjunt que s’ha editat ofereix la informació dels actes principals dels Carnavals, fonamentalment les rues i activitats infantils. Per a conèixer el detalls dels programes de cada municipi es podran consultar les webs municipals: www.elvendrell.net; www.calafell.cat; www.cubelles.cat; www.cunit.cat i www.arbocenc.org.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: