Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un videodansa rodat a Valls guanya el 'Dance Cinema Award' del festival internacional de Colorado

'E L L E', la peça de DansPXL que interpreta la ballarina altafullenca Anità Àstrid, ha estat premiada a la secció de millor film de cinema de dansa

La producció de videodansa 'E L L E' de DansPXL ha guanyat el Dance Cinema Award al Frostbite International Indie Fest de Colorado La producció de videodansa 'E L L E' de DansPXL ha guanyat el Dance Cinema Award al Frostbite International Indie Fest de Colorado DansPXL
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Febrer 2020 01:46

La producció de videodansa 'E L L E' de DansPXL ha guanyat el Dance Cinema Award al Frostbite International Indie Fest de Colorado. Després de la seva estrena a Nova York, la peça s’inicia al circuit internacional de festivals de cinema amb aquest premi. 'Frostbite' és un festival de cinema creat per tal que els creadors de cinema independent tinguin un espai on poder presentar els seus treballs. El festival consta de diferents categories, tals com millor film de comèdia, de terror o experimental. En aquest cas, 'E L L E' ha estat premiada a la secció de millor film de cinema de dansa. Els curts guanyadors seran projectats en unes setmanes als Sneakyboy Studios de Colorado.

                                                                                                     'E L L E', de DanxPXL: 

Elle videodansa premiat Valls

Peça facturada a Valls

'E L L E' és una peça rodada entre el període 2017 - 2019 entre els voltants de l’estació de tren de Valls i l’estudi de DansPXL, situat al carrer Colom, 5, baixos de Valls. El videodansa està dirigit per Marta Arjona i parteix d’una idea original de la ballarina altafullenca i intèrpret de la peça Anita Àstrid. Elle és una dona molt ocupada. Esmorza cada dia a la mateixa cafeteria i sempre té el telèfon a mà. Treballa a una revista de moda com sempre havia desitjat, però viu estressada pel temps i angoixada per la imatge. Una nit, arreglant-se per una gala comença a perdre el control de si mateixa. Es maquilla, es posa perfum i es pentina fins que porta aquests gests quotidians a la repetició excessiva. La perfecció de la seva pròpia bellesa la porta a la bogeria mentre balla per terra angoixada, buscant una alliberació. Llavors, es troba a Gaia, qui li aporta una llum que l’omplle.

                                                                                        La ballarina d'Altafulla, Anita Àstrid: 

Anita Astrid

L’equip de la peça es mostra molt content per haver rebut aquest guardó. Mentrestant, altres produccions de videodansa de DansPXL, com 'Una vida mejor' o 'ANOD', també es troben viatjant en festivals internacionals.

Teaser d'ELLE

Alhora, l’equip de la productora vallenca es troba immers en la postproducció d’una peça de videodansa rodada a l’Espluga de Francolí en solidaritat amb la riuada i d’un altre projecte rodat al Museu Deu del Vendrell. A més, DansPXL està organitzant la '1a Gala de Dansa de DansPXL - Dance in Progress', que tindrà lloc al Teatre Principal de Valls el proper dissabte 4 d’abril, a les 20.30h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: