Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Falset s'omple d'activitats aquest mes de febrer

La programació s'inicia aquest dijous 6 de febrer, a les 20h, amb la Trobada del Club de Lectura, que debatrà una obra de Joan Perucho

La Biblioteca Pública Salvador Estrem i Fa de Falset La Biblioteca Pública Salvador Estrem i Fa de Falset ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 06 Febrer 2020 08:12

La Biblioteca Pública Salvador Estrem i Fa de Falset inicia les activitats per aquest mes de febrer aquest dijous, 6 de febrer, a les 20h, amb la Trobada del Club de Lectura, que parlarà del llibre 'Les Històries naturals', de Joan Perucho.

L'endemà divendres, dia 7, a les 18:30h, la canalla podrà gaudir d'una sessió de l'Hora del Conte. L'altre divendres, 14 de febrer, a la mateixa hora, tornarà l'Hora del Conte amb 'GATS' i, tot seguit, es farà un taller. Pelque fa a la Trobada del Club Lectura Infantil es farà el dilluns 17 de febrer, a les 18:30h. 

El Carnaval també serà present aquest mes a la biblioteca de Falset. Per això ens han preparat una sorpresa que descobrirem el divendres 21 de febrer, a les 18:30h.

Per cloure les activitats d'aquest mes de febrer, el dia 28 es presentarà el llibre 'Savage Coast', de la poetessa nord-americana, Muriel Rukeyser, que ha estat traduïda per Eulàlia Busquets. L'acte està organitzat pel col·lectiu No jubilem la memòria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: