Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Hospitalet de l’Infant acollirà un cicle de conferències sobre els ibers aquest mes de febrer

S'inaugura aquest dilluns 3 de febrer, a les 19:30h, a la Casa de la Cultura Blanca d'Anjou

El cicle de conferències 'Febrer dels ibers' tindrà lloc a la Sala Ferrer Malet de la Casa de la Cultura Blanca d’Anjou El cicle de conferències 'Febrer dels ibers' tindrà lloc a la Sala Ferrer Malet de la Casa de la Cultura Blanca d’Anjou ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Febrer 2020 08:48

Amb una conferència titulada 'De vegades penso que els ibers no van exisitir: és greu doctora', a càrrec del professor de la Universitat de Barcelona David Garcia Rubert, s’inaugurarà el proper dilluns 3 de febrer, a les 19.30 h, el cicle de conferències 'Febrer dels ibers', a la Sala Ferrer Malet de la Casa de la Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant

Aquest cicle està organitzat pel Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI), amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura.

Inclou tres conferències, que tindran lloc els tres primers dilluns del mes de febrer (els dies 3, 10 i 17), a les 19.30 hores, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de la Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, concretament. Totes aniran a càrrec d’experts en la matèria.

La segona conferència, la del10 de febrer, titulada 'El jaciment del Castellet de Banyoles', la donarà l’arquitecte Agustí Jardí. I la tercera i última, prevista per al 17 de febrer, tractarà sobre 'Els banquets fastuosos dels ibers', i anirà a càrrec de Samuel Sardà, professor de la Universitat Rovira i Virgili.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: