Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Representació de la Moixiganga de Valls per tancar els actes de la Candela

Com l'any passat, l'agrupació vallenca actua aquest diumenge, a les 10:30h, acompanyada de la Muixeranga de València

La Moixiganga de Valls La Moixiganga de Valls PERE TODA / AJUNTAMENT DE VALLS
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 02 Febrer 2020 01:47

Aquest diumenge 2 de febrer, dia de la festa en honor a la Candela, la patrona vallenca, a les 10.30 h, a l’església arxiprestal de Sant Joan, tindrà lloc la representació completa de la Moixiganga de Valls, una de les actuacions de les més importants que realitza durant l’any. 

Durant la representació, al igual que l’any passat, ens acompanyarà la Muixeranga de València. Aquest any han convidat a la Moixiganga a l’ofrena al Monestir de Santa Maria de Poblet, en el II Homenatge a Jaume I, en commemoració del seu naixement, un 2 de febrer.

Altres activitats de la UAF

Pel que fa altres activitats organitzadaes per la Unió Anelles de la Flama (UAF), fins al 9 de febrer, al pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs, hi ha una exposició dedicada a l'escriptor, folklorista i promotor Aureli Capmany, 'Patufet, on ets?'.  I fins al 15 de febrer, al local social de la UAF, exposició dedicada als 60 anys de la colla sardanista Bell Esplai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: