Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Tres Tombs d'Alcover reunirà un centenar de cavalleries

Se celebraran aquest diumenge 2 de febrer

Imatge d'arxiu dels Tres Tombs d'Alcover Imatge d'arxiu dels Tres Tombs d'Alcover CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Febrer 2020 17:31

Alcover serà l’escenari, aquest diumenge 2 de febrer, dels tradicionals Tres Tombs amb la participació d'un centenar de cavalleries, entre cavalls muntats i carruatges. A més de les locals també hi participaran cavalleries provinent de la resta de la demarcació de Tarragona.

A partir de les 9h, les diferents cavalleries es concentraran a l'esplanada de la Fira i tots els participants gaudiran d'un esmorzar popular. Seguidament, al voltant de les 12h, es donarà inici als tradicionals Tres Tombs pels principals carrers de la vila acompanyats per La Banda de Cornetes i Tambors d'Alcover. Pels volts de les 12:45h, es farà la benedicció dels animals i a continuació, s'acabarà de donar els tradicionals tres tombs. Al transitar pel Carrer de Les Rodes, la Llar del Jubilats obsequiarà als participants amb vi i galetes.

Els Tres tombs d'Alcover són organitzats per l'Ajuntament, la Comissió de Sant Antoni i amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola de la vila.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: