Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últimes dies per a inscriure's per participar al Carnaval Cunit 2020

El termini d'inscripcions finalitza el 6 de febrer, mentre que les ofertes per a la gestió de la barra de bar acaba el dia 7

Les inscripcions per a participar en la Gran Rua de Carrosses i Comparses de Carnaval esta obertes fins al 6 de febrer Les inscripcions per a participar en la Gran Rua de Carrosses i Comparses de Carnaval esta obertes fins al 6 de febrer ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Febrer 2020 08:43

Del 30 gener fins el 6 de febrer, ambdós inclosos, estan obertes les inscripcions per a participar en la Gran Rua de Carrosses i Comparses de Carnaval, d’acord amb la convocatòria publicada en el BOP el 29 de gener de 2020.

La inscripció al Carnaval de Cunit es farà per ordre de presentació de sol·licituds en les modalitats: Concurs de Coreografies de divendres 21 de febrer i Rua del dissabte 22 de febrer.

Les inscripcions de participació, dins de les corresponents modalitats que compleixin amb tots els requisits obligatoris recollits a les bases i d’acord amb els models normalitzats adjunts, s’hauran de presentar o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) al carrer Major, 12, de Cunit, o bé telemàticament a través de la seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament de Cunit.

La gestió de la barra de bar

D'altra  banda, fins el 7 de febrer inclòs, estarà obert el termini de presentació de les ofertes per a la gestió de la barra de bar del Carnaval Cunit 2020 situada al Pavelló municipal Els Joncs, de divendres 21, dissabte 22, diumenge 23 i dilluns 24 de febrer de 2020.

La documentació a presentar d’acord amb les bases reguladores es pot adquirir a través d'aquest enllaç. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: