Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell celebra aquest diumenge la 71a festa dels Tres Tombs

El programa inclou una Fira Artesana i Gastronòmica, amb diverses activitats

Imatge d'arxiu dels Tres Tombs de Calafell Imatge d'arxiu dels Tres Tombs de Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Gener 2020 12:52

El nucli antic de Calafell celebrarà aquest diumenge, 26 de gener, una nova edició, que és ja la número 71, de la festa dels Tres Tombs. La festa està organitzada per l’Ajuntament de Calafell, amb el col·lectiu local Els Peterols, i està formada per persones de Calafell vinculades al món dels Tres Tombs.

El programa inclou un esmorzar popular, basat en l’esmorzar típic de carreters, a partir de les 9.30 hores a la Cooperativa Agrícola. El tíquet, adquirible allí mateix, costarà 4 euros.

L’edició d’enguany repeteix l’aposta de l’oferta complementària, amb una Fira Artesana i Gastronòmica, que se celebrarà a la plaça de Catalunya i a la plaça de Cal Cubano i tindrà activitats i degustacions gastronòmiques. Hi haurà calçots a la brasa, venda de coques de Sant Antoni, passejades amb ponis, parades artesanes, un taller de cistelleria i una trobada de plaques de cava.

El recorregut

El recorregut dels Tres Tombs, que començarà a les 11:15 hores, serà el següent:

Primer tomb: sortida des de la cooperativa agrícola, carrer Jesús, carerr Major, plaça Constitució, carrer Església i plaça de Catalunya.

Segon tomb: plaça de Catalunya, carrer Principal, carrer Joan Miró, carrer del Pou, plaça de les Eres, carrer Ventura Gassol, carrer Màrtirs, rambla Mossèn Jaume Tobella, carrer Villarroel, avinguda de la Sínia, carrer Ventura Gassol, carrer Jesús, carrer Major i plaça Catalunya.

Tercer tomb: plaça de Catalunya, carrer Principal, carrer Joan Miró, carrer del Pou, plaça de les Eres, carrer Ventura Gassol, carrer Jesús, carrer Major i plaça de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: