Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca Carles Cardó de Valls organitza contacontes infantils i una presentació de llibre

La primera cita és el contacontes en anglès 'The clouds in the sky', presentat per Laura González i Eva Magaña, que tindrà lloc dijous 23 de gener

Imatge d'arxiu d'una sessió de contacontes a la Biblioteca Carles Cardó Imatge d'arxiu d'una sessió de contacontes a la Biblioteca Carles Cardó ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Gener 2020 08:32

Dues sessions de contacontes infantils i una presentació de llibre són les activitats que la Biblioteca Carles Cardó de Valls ha programat per les pròximes setmanes, totes tres activitats són d’entrada lliure i gratuïta. La primera cita és el contacontes en anglès 'The clouds in the sky,' presentat per Laura González i Eva Magaña, que tindrà lloc el proper dijous 23 de gener a les 17:30h.

El dijous 30 de gener a la mateixa hora, seguiran els contacontes amb 'Contes del Japó', aquest país llunyà ple de dracs, muntanyes nevades, cançons misterioses i milers de flors de cirerer. Contes, cançons i moixaines per descobrir una cultura diferent i estimar la diversitat. Sentiu la cançó que ens porta el vent? És en japonès! 

Per acabar, el dijous 6 de febrer, a les 19 hores, tindrà lloc la presentació de l'obra d'Endika Armengol 'Las sandalias peregrinas'. Una guia per al Camí de Santiago plena de relats divertits, curiosos i entranyables. L'autor, que ha realitzat el Camí en múltiples ocasions des de l'any 1983, explica, en forma de diari, les seves vivències d'aquests darrers anys en el pelegrinatge a Santiago, amanides amb útils consells i anècdotes. Aquest llibre complementa el seu primer títol sobre el Camí, editat el 2009.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: