Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Carnaval de Cunit ja té cartell

La presentació del cartell va anar acompanyada de la presència dels Reis del Carnaval i d’una actuació de Los Fiestukis, la colla regnant

El cartell del Carnaval de Cunit es va presentar en el transcurs de la festa jove que va tenir lloc al Pavelló Els Joncs El cartell del Carnaval de Cunit es va presentar en el transcurs de la festa jove que va tenir lloc al Pavelló Els Joncs AJUNTAMENT DE CUNIT
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Gener 2020 13:56

Aquest dissabte a la nit es va fer la presentació del cartell del Carnaval de Cunit en el transcurs de la festa jove que va tenir lloc al Pavelló Els Joncs. La regidora de Cultura, Montse Càmara, va manifestar que “el Carnaval de Cunit ja escalfa motors. Ja tenim el cartell d’aquesta edició. Tenim la carta d presentació i ara cal continuar treballant perquè el Carnaval de 2020 sigui de nou un èxit amb el regnat de la colla Los Fiestukis”.

                                                                                        El cartell del Carnaval de Cunit 2020: 

cartell Carnaval Cunit 2020

Enguany, Los Fiestukis són la colla que regnen en aquesta edició del Carnaval. La presentació del cartell va anar acompanyada de la presència dels Reis del Carnaval i d’una actuació de la colla regnant.

Queda just un mes per l’inici del Carnaval de Cunit 2020, un esdeveniment que com cada any, omple el municipi de color.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: