Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 22a Trobada de Sacaires, aquest diumenge a Riudoms

La trobada s’emmarca dins els actes de la Festa Major de Sant Sebastià

La Trobada de Sacaires se celebra en el marc de les Festes de Sant Sebastià La Trobada de Sacaires se celebra en el marc de les Festes de Sant Sebastià ALBA MARINÉ
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Gener 2020 13:47

Aquest diumenge 19 de gener, tindrà lloc la 22a Trobada de Sacaires, un punt de trobada d'intèrprets d'aquest instrument i de grups de música tradicional, que té lloc anualment a Riudoms.

La cercavila dels grups de sacaires, a les 10h, pels carrers del nucli antic, donarà el tret de sortida a la Trobada i, a les 10:30h, seguirà amb una exhibició musical a la plaça de l'Església. Al mateix lloc, i a les 12h, hi haurà la ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove i la Colla sardanista Roses de Tardor.

A les 17:30h, l'Església de Sant Jaume acollirà el concert de Juan Mari Beltran, una de les figures més importants de la música popular del País Basc i un gran intèrpret i promotor de l’instrument tradicional basc, la txalaparta, entre altres.

Un cap de setmana de Festa Major

La Trobada de Sacaires s’emmarca en els actes de la Festa Major de Sant Sebastià, que se celebra del 17 al 19 de gener amb una programació formada per una desena d'activitats.

Aquest dissabte 18 de gener, a les 20h, destaca el correfoc, que comptarà amb la participació de la Colla de Diablons de Riudoms, la Colla de Diables de Riudoms i les colles convidades, la Colla de Diablons i la Bèstia Dragonina dels Amics de la Colla Coca de Constantí. També es faran els Versots, una petita sàtira de l'actualitat a càrrec de la Colla de Diables de Riudoms. La nit del dissabte acabarà amb la Festa Jove amb DJ Ceba i PD Diables a l'Espai Jove, a partir de les 23:30h.

I l'endemà diumenge 19, al Teatre Auditori Casal Riudomenc, tindrà lloc l'espectacle 'Bona gent' amb Quim Masferrer, a les 18.30 h. La Festa Major d'hivern finalitzarà, a les 20h, amb el ball de festa amb el Duo de Luxe a la Sala Multiús.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: