Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cineclub Altafulla inicia l'any amb la projecció de 'Las niñas bien'

La pel·lícula mexicana multipremiada es passarà aquest divendres 17 de Gener, a les 20 h, a la Sala Teresa Manero

Fotograma de la pel·lícula 'Las niñas bien', protagonitzada per l'actriu Ilse Salas Fotograma de la pel·lícula 'Las niñas bien', protagonitzada per l'actriu Ilse Salas CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 17 Gener 2020 08:30

El Cineclub Altafulla enceta l'any 2020 amb la projecció de 'Las niñas bien', de la directora Alejandra Márquez Abella. Una excel.lent i multipremiada pel.lícula mexicana, que es podrà veure aquest divenres 17 de gener, a les 20h, a la Sala Teresa Manero.

La sinopsi

'Las niñas bien' ens portarà al Mèxic dels anys 80. Sofia es una dona de classe alta que viu una vida fàcil i plena de luxes. Però tot arriba a la seva fi amb la profunda crisi que viu Mèxic i que també afectarà a les empreses del seu marit. Tot i fer el possible per mantenir les aparences, poc a poc Sofia haurà de dir adéu a tots aquest excessos i entendre que forma part d'un món que s'ensorra.

Protagonitzada per una impressionant Ilse Salas, 'Las niñas bien' es basa en el llibre homònim de Guadalupe Loaeza i suposa l'interessant debut de la directora mexicana Alejandra Márquez Abella en el llargmetratge de ficció. Ho fa exposant amb força els esdeveniments i les contradiccions, que van influir a la classe alta mexicana dels anys 80. Una pujada considerable del preu del dòlar, a la que es suma la conseqüent devaluació del pes mexicà, farà que les luxoses costums trontollin.

La pel.lícula va passar pel festival de Toronto i va guanyar la Biznaga d'or al Festival de Málaga i el premi de l'audiència al festival de Macao.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: