Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CERAP de Riudoms tanca els actes del 40è aniversari amb la Gala de cloenda

La gala tindrà lloc aquest divendres 17 de gener, a les 21h, al teatre del Casal Riudomenc

La gala dels 40 anys se celebrarà aquest divendres al Teatre-Auditori del Casal Riudomenc La gala dels 40 anys se celebrarà aquest divendres al Teatre-Auditori del Casal Riudomenc ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 17 Gener 2020 08:13

El Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) clourà, aquest divendres 17 de gener, els actes del 40è aniversari de la seva fundació amb una gala que tindrà lloc al teatre del Casal Riudomenc, a les 21.00h.

Amb el lema "40 anys amb la cultura i la llibertat", el CERAP organitza aquesta gala que servirà per recordar la història i activitats més emblemàtiques del centre. Ho farà des de dalt d'un escenari, partint de la idea original de Trasbals Teatre.

Les persones que no hagin adquirit l'entrada anticipada, encara ho podran fer una hora abans, a la taquilla del Casal. El preu per als no socis és de 3 euros i els socis no pagaran però hauran de recollir la seva entrada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: