Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre Cívic de Valls incorpora un taller per iniciar-se en l'ús del mòbil

El nou programa inclou una cinquantena d'activitats, la meitat de les quals són gratuïtes / El període d’inscripcions s’ha iniciat aquest dimarts 7 de gener

La regidora d’Acció Cívica i Joventut, Laia Castells, acompanyada de responsables tècnics del Centre Cívic, han presentat aquest matí la nova programació de la temporada gener-abril 2020 La regidora d’Acció Cívica i Joventut, Laia Castells, acompanyada de responsables tècnics del Centre Cívic, han presentat aquest matí la nova programació de la temporada gener-abril 2020 AJUNTAMENT DE VALLS
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Gener 2020 07:17

El Centre Cívic de Valls ha obert al públic, aquest dimarts 7 de gener, les inscripcions per les diferents activitats que ha programat per aquest trimestre. En total, la nova programació compta amb 49 propostes, entre les quals cursos, espectacles infantils, xerrades i tallers adreçats a persones de totes les edats. Les inscripcions es poden realitzar a les dependències del Centre Cívic, al número 2 del carrer Sant Pere, de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i de dimarts a dijous, de 17 a 19 h.

A la nova programació s'ha donat continuïtat als cursos iniciats el passat trimestre gràcies a la bona acollida de propostes com el lettering a càrrec de Marta Palau, els dos grups de conversa en anglès de la mà de Marta Bonavila i l'Espai de Jocs, dinamitzat per Ester Enrich i l'associació As. en la Manga. També s'incorporen novetats, com el taller d'introducció a la telefonia mòbil per a persones que vulguin iniciar-se en l'ús d'aquests dispositius o en vulguin treure major profit, a càrrec de Nerea Ruiz.

La Rua Infantil de Carnaval

Entre les activitats de la programació d'hivern destaca la 7a edició de la Rua Infantil de Carnaval que se celebrarà el divendres 21 de febrer a les 17:30 h amb sortida a la plaça del Titit. Començarà amb la rebuda de Sa Majestat la Reina Carnestoltes i la seva comitiva i comptarà amb la col·laboració del Grup de Teatre Principal. L'activitat, amenitzada per la companyia de Xaranga Pujats de To comptarà de nou amb la col·laboració de Comerç de Valls a través del concurs de disfresses per a nens i nenes de fins a 14 anys, amb premis individuals i per comparsa.

L'Escola de Pares i Mares oferirà aquest trimestre quatre xerrades i tallers, entre els que s'hi inclou el taller per aprendre a fer la mona a partir del pa de pessic tradicional. D'altra banda, a l'entorn de l'equinocci de primavera s'ofereixen diferents activitats relacionades amb les flors i les plantes medicinals, des de l'elaboració de preparats o macerats passant per arranjaments florals. Finalment, Valls en Transició i l'Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca ofereixen un nou cicle d'activitats de cuina, consistent en tres sessions de Cuina Rebel i un nou cicle sobre 'Artesans alimentaris' per apropar-nos a obradors del territori.

Les activitats del Centre Cívic s'iniciaran durant la tercera setmana d'aquest mes, a partir del dilluns 13 de gener. La programació inclou, com ja és habitual, cursos trimestrals, però també tallers monogràfics de poques hores de duració, així com xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils, de caràcter gratuït.

Activitats gratuïtes, descomptes i preus reduïts per a col·lectius

En aquest trimestre es manté un nombre important d'activitats gratuïtes (un total de 24, quasi el 50% de l'oferta). A més, s’ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d'exclusió social i econòmica, potenciant així, l'element de cohesió, de dinamització i d'acció cívica d'aquest espai a la ciutat. D'altra banda, per als col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts i/o gratuïts, facilitant així l'accés a les activitats a tota la població.

La programació d'hivern ha comptat amb la col·laboració i participació del Patronat Municipal d'Esports, Vallsgenera, Punt Òmnia, la Biblioteca Carles Cardó, Xarxa de Cultura, Comerç de Valls, Cuina Rebel, Increïble Comestible Valls, Valls en Transició, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca, Grup de Teatre Principal, Kids'n'us, la vocalia de dones de l'associació de veïns i veïnes del Barri Antic, i La Tribu.

Totes les activitats, cursos i tallers es poden consultar des de la pàgina web corporativa de l'Ajuntament, des de la qual la ciutadania pot accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d'aquest trimestre a aquest enllaç. La ciutadania que ho desitgi també trobarà els programes impresos de manera gratuïta en diferents espais municipals: a la Biblioteca Carles Cardó, a l'Ajuntament (OAC), a l'Oficina d'Informació i Turisme, a VallsGenera i al centre esportiu El Fornàs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: