Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pati de Sant Roc de Valls s'ambientarà amb la música de Robert Gerhard

Amb motiu del 50è aniversari de la seva mort, del 5 al 10 de gener, l'Institut d'Estudis Vallencs omplirà el pati amb música del compositor vallenc

El dia 5 de gener es compleixen 50 anys de la mort del compositor vallenc Robert Gerhard El dia 5 de gener es compleixen 50 anys de la mort del compositor vallenc Robert Gerhard ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Gener 2020 09:16

El 5 de gener de 1970 moria a Anglaterra Robert Gerhard i Ottenwaelder (Valls, 1896-Cambridge,1970), considerat el gran compositor català del segle XX. Amb motiu d’aquesta efemèride s’han organitzat esdeveniments musicals que tindran lloc al llarg del 2020 i el 2021 a Valls, Tarragona, Barcelona, Madrid, Huddersfield o Cambridge, entre d’altres ciutats.

Des de l’Institut d'Estudis Vallencs (IEV) recordaran la data del 5 de gener omplint el pati de Sant Roc amb la seva música, del 5 al 10 de gener.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: