Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per l'arribada dels Reis Mags a l'Arboç

Ses Majestats arribaran diumenge a les 18:30h i, abans, a les 12h, es farà la cavalcada dels patges i pregoners reials

La Cavalcada reial de l'Arboç s'iniciarà diumenge 5 de gener, a les 18:30h La Cavalcada reial de l'Arboç s'iniciarà diumenge 5 de gener, a les 18:30h ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 03 Gener 2020 21:27

Els Reis Mags d’Orient arribaran a l’Arboç el proper diumenge 5 de gener, a les 18:30h. La Cavalcada reial començarà al carrer Salvador Espriu cantonada amb l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer i continuarà per aquest fins al carrer Rafael de Casanovas. Seguirà per la Rambla Gener, el passeig Panxita, enfilaran la Via Augusta fins a la plaça de Catalunya i allà la cavalcada pujarà per l’avinguda de Sant Jordi fins al carrer Hospital, Rambla Gener i carrer Major fins a l’Ajuntament on seran rebuts pels membres del consistori.

                                                          Recorregut de la Cavalcada reial (AJ. L'ARBOÇ): 

recorregut Cavalcada Arboç

Abans de pujar a l’Ajuntament, els reis mags passaran per l’Església de Sant Julià on faran l’adoració de l’infant Jesús al Pessebre Vivent i seguidament, pujaran al balcó de l’Ajuntament des d'on oferiran el tradicional discurs. Per finalitzar, la comitiva es dirigirà al local Arbosense on els infants podran parlar amb els Reis.

Abans però, a les 12h, es farà la cavalcada dels patges i pregoners reials que anunciaran l’arribada dels reis Mags. La sortida serà des de la Plaça Catalunya, continuarà per l’Avinguda de la Generalitat, carrer Hortaleza, pujarà per l’avinguda de Tarragona, avinguda de Sant Jordi, seguirà pel carrer Hospital, Rambla Gener i finalment carrer Major on finalitzarà davant de l’Ajuntament.

Durant el transcurs de les cavalcades els carrers afectats romandran tancats al trànsit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: