Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Reis d’Orient arribaran diumenge a la Bisbal del Penedès

Abans de fer la cavalcada al nucli passaran per l’Esplai, Can Gordei i la Miralba

Imatge d'arxiu de la Cavalcada dels Reis d'Orient, a la Bisbal del Penedès Imatge d'arxiu de la Cavalcada dels Reis d'Orient, a la Bisbal del Penedès AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 03 Gener 2020 18:12

Aquest diumenge 5 de gener arribaran SSMM els Reis d’Orient a la Bisbal del Penedès. Abans d’arribar al nucli de la Bisbal, on tindrà lloc la cavalcada, passaran pels locals socials de l’Esplai (17h), Can Gordei (17:30h) i la Miralba (18:30h) i entregaran els regals a les famílies que hagin sol·licitat aquest tipus d’entrega. En el cas de la Miralba, aquest és el primer any, ja que el local social es va inaugurar l’any passat.

La cavalcada del nucli començarà a les 19h a l’avinguda Colom, amb l’acompanyament de la Banda de Tambors i Cornetes de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca. El recorregut serà: av. Colom, carrer Major fins a la plaça Major, carrer Balmes, carrer Àngel Guimerà i tornada a l’església per a l’adoració del nen Jesús. Seguidament, es farà una salutació des del balcó de l’Ajuntament.

A continuació, tindrà lloc l’entrega de regals a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, al Poliesportiu municipal per part de l’entitat Club Segle XX i el repartiment per les cases per a les famílies que ho hagin demanat amb antelació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: