Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per l'arribada dels Reis d'Orient a Altafulla

Com a novetat, Ses Majestats llençaran unes boles numerades des del balcó de l'Ajuntament d'Altafulla per al sorteig d'uns lots molt especials

El Rei Baltasar, a la Cavalcada d'Altafulla, en una imatge d'arxiu El Rei Baltasar, a la Cavalcada d'Altafulla, en una imatge d'arxiu ARXIU / ALTAFULLA RÀDIO
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 03 Gener 2020 10:12

Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran aquest diumenge 5 de gener, a les 18:00h, amb els seus carruatges a la plaça dels Vents, a Baix a Mar, i recorreran la Via Augusta, pont de damunt la via, Alcalde Pijuan, Marquès de Tamarit, carrer de l'Hostal, carrer de Dalt, carrer Escoles, carrer del Clos, Cantó de la Vila, carrer de Dalt, carrer de l'Hostal, Martí d'Ardenya, Sant Martí i acabaran, a la plaça del Pou.

L'entrega de regals se celebrarà com s'havia fet antigament, a l'Església de Sant Martí. Com a novetat enguany, Ses Majestats llençaran unes boles numerades des del balcó de l'Ajuntament d'Altafulla que serviran per sortejar entre els adults uns lots molt especials. A continuació, tindran lloc els parlaments de Ses Majestats a la plaça del Pou.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: