Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els infants de Valls descobreixen on es fabriquen les seves il·lusions

Des d'avui i fins el 4 de gener, 1.350 nens i nenes passaran per 'La Fàbrica de les Il·lusions', on veuran com s'emboliquen els regals i com es preparen les joguines del Reis Mags

Els primers grups de nens i nenes han descobert la màgia de 'La Fàbrica de les Il·lusions' Els primers grups de nens i nenes han descobert la màgia de 'La Fàbrica de les Il·lusions' JOSEP CARTANYÀ
Cultura Josep Cartanyà
Dijous, 02 Gener 2020 14:38

'La Fàbrica de les Il·lusions' ha obert les seves portes aquest dijous 2 de gener a la sala de la Cooperativa Agrígola de Valls perquè els infants "puign veuren tota la màgia que hi ha al darrera de les cartes de Nadal", tal com ha explicat la regidora d'Acció Cívica i Joventut, Laia Castells. Es tracta d'un espectacle participatiu i familiar de llums, colors i molta màgia on els infants s'endinsen pel recorregut de la fàbrica on treballen els secretaris i secretàries de Ses Majestats els Reis d'Orient.

Després d'exhaurir totes les entrades, un total de 1.350 infants passaran  per la fàbrica el propers dies 2 i 3 de gener de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i el 4 de gener de 10 a 13 h. Aquells nens i nenes que no hagin pogut entrar a la fàbrica per lliurar la carta al patge reial, tindran una nova oportunitat per fer-ho el dissabte 4 de gener, a les 18h, a l'Ajuntament de Valls. L'espectacle va adreçat a nens i nenes de 2 a 11 anys, acompanyats per una persona adulta i l'accés és gratuït. Per fer-ho possible, un grup de deu actors i actrius voluntaris se n'encarreguen d'interpretar els diversos personatges.

Castells explica que "els nens han pogut viure en primera persona com s'emboliquen els regals, com es preparen les joguines o com arriben les cartes als Reis". La majoria d'infants sortien de 'La Fàbrica de les Il·lusions' amb cara de sorpresa.  Un dels primers nens que ha descobert 'la fàbrica', en Quim, ens explicava tots els detalls de la seva experiència: "Uns nois ens han obert una caixa i n'han sortit unes estrelles vermelles i verdes. Després ens han portat am bun ascensor fins a la fàbrica de joguines....". Un cop a dins, el Quim diu que "uns nois ens han embolicat els regals, hem fet un desig i ens han posat un tatuatge a la mà", explica tot content. En Quim ha lliurat la seva carta al patge i espera que els Reis li portin "Una llitera per a mi i el Pol -el seu germanet petit-".

Els nens i nenes han pogut viure com s'emboliquen els regals i com es preparen les joguines (AJUNT. VALLS): 

embolicar papers Fabrica Ilusions

Visites per a grups de 30 persones

La durada de la visita  aproximadament és de 20 minuts per cada grup (en grups de 30 persones, amb un mínim de 15 infants per grup). Castells assenyala que "hem procurat que vinguin el màxim nombre de nens i nenes possible. Per això, per cada nen, havia de vindre acompanyat d'un màxim d'un adult". 

El projecte compta amb la col·laboració de la Societat Agrícola de Valls, Bonifàs, Lluïsa Vives Joguets, Gasco Joguines, el Grup del Teatre Principal, l'Associació per la Cavalcada de Reis de Valls i el Consorci per la Normalització Lingüística.

L'alcaldessa, satisfeta per l'alta participació a les activitats de Nadal

Per la seva banda, l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, es mostrava molt satisfeta per "l'alta participació" registrada a totes les activitats nadalenques. En aquest sentit, ha recordat l'encesa de llums de Nadal a la plaça del Blat, on també va lluir la façana de l'Ajuntament amb música i colors o la projecció d'Un Conte de Nadal. També ha destacat que, enguany, "els nens han pogut fer les Campanades de Cap d'Any, el 31 de desembre, a la plaça del Pati, amb l'espectacle del Carrilló".

Dolors Farré ha volgut felicitar de forma especial "al Grup del Teatre Principal pel magnífic espectacle que ens van oferir la nit de Cap d'Any -'Un Cap d'Any a l'Infern'-, amb unes coreografies molt treballades. Un espectacle amb molta qualitat, rauxa i diversió, on ens ho vam passar molt bé", alhora que ha afegit "esperem que l'any que ve tornem a tindre un Cap d'Any a l'Infern al Teatre Principal".

Finalment, l'alcaldessa també ha posat en valor que enguany, la nit de Cap d'Any, "la gent s'ha quedat a casa, s'ha quedat a Valls". I és que el pavelló Xavi Tondo es va omplir de gom a gom per gaudir de la revetlla de Cap d'Any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: