Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cinema serà el fil conductor del Parc de Nadal al Convent del Carme de Valls

Tretze entitats locals han preparat tallers d’habilitats creatives amb material reutilitzable dedicats al Setè Art / Continuen els Tallers de Circ de la Cia Passabarret a la gran vela

Els Tallers de Circ de la Cia Passabarret es fan a la gran vela i, a partir de dijous, el cinema agafarà protagonisme al Parc de Nadal Els Tallers de Circ de la Cia Passabarret es fan a la gran vela i, a partir de dijous, el cinema agafarà protagonisme al Parc de Nadal AJUNTAMENT DE VALLS
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Desembre 2019 17:44

El Parc de Nadal de Valls, a l’Escola Enxaneta del Convent del Carme. ja està en marxa des del passat 28 de desembre, amb una arrencada que un any més ha tingut el circ com a primer dels grans protagonistes. A partir d’aquest dijous 2 de gener, i fins a la finalització del Parc, el proper dia 4, s’hi sumen noves activitats, en concret els tallers d’habilitats creatives manuals amb materials reutilitzables que, com a novetat en aquesta edició, tindrà el cinema com a eix temàtic. Aquestes activitats es desenvolupen en dues veles i en el gimnàs de l’escola.

En total, s’han preparat onze tallers que, des de diferents perspectives, abordaran el món del cinema. Així, es podran realitzar activitats tan diverses com fer un portallapis, varetes màgiques, creació d'un teatre d'ombres xineses, caixes de crispetes, porta-fotos, càmeres de fotos o zòotrops. Per altra banda, els nens i nenes també podran participar al joc de les pel·lícules, al karaoke de cançons de films infantils i al futbom (utilitzant bombolles gegants). Els més menuts trobaran un espai de joc lliure dedicat als infants fins als 3 anys.

El Parc de Nadal també comptarà aquests dies amb activitats addicionals puntuals que se celebren dins el recinte en un moment concret. Es tracta de la cantada de la Coral Infantil Cors Alegres (dijous 2 a les 18:30 h), la cantada de nadales del Cor Koré (divendres 3 a les 18:30 h) o també el taller de castells de la Colla Joves Xiquets de Valls (dissabte 4 de 18 a 20 h). S’hi accedeix amb l’entrada general del Parc.

El paper protagonista de les entitats

En total, participen en l’organització del parc tretze entitats de la ciutat: l’Associació Cultural Verge de la Candela, la Coral infantil Cors Alegres, l’Esplai Esquirols, La Tribu, la Unió Anelles de la Flama, Suite Cor, l’Associació Porta Oberta, el Cau de Valls, la colla Joves Xiquets de Valls, el Col·lectiu Nàtrix, la Fundació Resilis (CREI el Guaret) i, com a coordinadors de continguts del Parc, Cel Rogent Educació Ambiental i la Companyia Passabarret

Aquesta última entitat coordina els Tallers de Circ que ja van començar el passat dissabte 28 de desembre. Els tallers circenses s’ubiquen a la vela de la companyia vallenca Passabarret, de més de 150 metres quadrats i amb dos espais diferenciats: un per a participants d'entre 1 i 5 anys i l'altre apte per a totes les edats, on també hi tenen cabuda les famílies amb ganes d'experimentar sensacions diferents desafiant l'equilibri i la gravetat.

El taller inclou zones d'aeris (dos trapezis i unes teles), d'equilibris (cable de funambulisme, boles d'equilibri, xanques, rulos americans, pedals-go, etc.), malabars (masses, mocadors, diàbolos, plats xinesos, carioques, etc.), llits elàstics i diferents jocs d'equilibri. L'espai dels més petits està totalment encoixinat i disposa de bola d'equilibris, mini trapezi, llit elàstic, malabars amb mocadors, jocs d'equilibri i punteria.

Horari i entrades

L'horari del Parc de Nadal serà, del 28 de desembre al 4 de gener, de 10.30 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores. Excepte el dia 31 de desembre que estarà tancat a la tarda i l'1 de gener, en aquest cas tancat pel matí.

Les localitats mantenen els preus dels anys anteriors, amb 2 euros per l’entrada de mig dia i 3 euros tota la jornada, tant per a infants com per a adults. Això no obstant, els adults amb el Carnet dels Amics dels Teatres de Valls compten amb l’accés gratuït. Els interessats que encara no el posseeixin, poden fer-se’l a la mateixa taquilla del Parc o a les taquilles centrals del Teatre Principal, al carrer Jaume Huguet. Els menors de 8 anys d'edat hauran d'anar acompanyats per la mare, pare o tutor legal. A partir dels 8 anys podran accedir sols si duen una autorització escrita del tutor.

Per entrar al cinema serà imprescindible presentar la polsera del Parc a les taquilles en el moment de la compra de les entrades, el mateix diumenge 5 de gener. Per cada polsera podran gaudir de la pel·lícula un nen i un adult a preu reduït.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: