Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla acomiada l’any amb una gran revetlla i inicia el 2020 amb activitats per als més petits

600 persones participaran en el sopar de Cap d’Any i 400 més se sumaran a la revetlla / El Parc Infantil de Nadal i l'arribada dels Reis Mags, atractius per la canalla

Imatge d'arxiu del tradicional sopar de Cap d’Any, al Pavelló municipal Imatge d'arxiu del tradicional sopar de Cap d’Any, al Pavelló municipal AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Desembre 2019 17:00

La Pobla de Mafumet segueix endinsada en la celebració del Nadal. D’una banda, la Pobla ja ho té tot a punt per a la celebració del seu tradicional sopar de Cap d’Any. Un cop més, el Pavelló municipal serà l’espai que acollirà aquest gran acte en el qual es donaran cita 600 veïns i veïnes del poble per acomiadar l’any. Com marca la tradició, després de sopar i sobretot, després d’haver menjat el raïm, es donarà pas a la gran revetlla amb l’Orquestra Nueva Alaska. El miler de persones en total, les 600 del sopar més 400 que se sumaran a la revetlla, tenen doncs garantit el bon ambient i la diversió en aquests actes amb què s’acomiadarà el 2019 i es donarà la benvinguda al 2020.

L’altre gran acte que tindrà lloc a la Pobla amb motiu de les festes nadalenques és el de la tradicional cavalcada dels Reis Mags. Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran al municipi la tarda del pròxim 5 de gener. Serà llavors quan se celebrarà la tradicional cavalcada pels carrers del poble, fins a arribar a la Carpa dels jardins del Pavelló. Un cop allà, els petits i les petites del municipi rebran els seus regals de la mà dels patges reials.

        Imatge d'arxiu dels Reis Mags d'Orient, a la Pobla de Mafumet: 

Reis Mags La Pobla

Els nens i nenes també seran els protagonistes d’altres actes que tindran lloc a la Pobla durant els primers dies de l’any. D’una banda, podran continuar assistint al Parc infantil de Nadal, que porta obert des de principis d’aquestes festes. D’altra banda, s’han programat per a ells, dues representacions teatrals. Una d’aquestes és la de la sessió de teatre infantil-familiar ‘Eureka’, que es representarà el dia 4 de gener a l’Auditori. L’altra obra que hi ha preparada per als petits és ‘La Reina del Hielo’, el musical de Frozen, que el dia 5 al matí també es podrà veure a l’auditori.

La informació sobre les activitats programades per als pròxims dies en el marc de les festes de Nadal de La Pobla, està disponible al web municipal, www.poblamafumet.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: