Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Bany de Sant Silvestre de Tarragona torna a la platja petita el 31 de desembre

Serà el primer any en què l'esdeveniment que acull milers de persones a la platja i centenars de banyistes, s'hi donarà cita amb la nova rampa d'accés

El Bany de Sant Silvestre de Tarragona El Bany de Sant Silvestre de Tarragona BLOG DEL BARRI DEL PORT
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Desembre 2019 19:16

El popular, tradicional i multitudinari Bany de Sant Silvestre de Tarragona del matí del 31 de desembre torna enguany a la platja petita després que el passat any s'hagués de traslladar a la platja del Miracle a causa de les obres al passeig marítim. D'aquesta manera serà el primer any en què l'esdeveniment que acull milers de persones a la platja i centenars de banyistes, s'hi donarà cita amb la nova rampa d'accés.

Aquesta 35a edició comptarà per segon any de forma prèvia amb la travessa nedant per part del Club Natació Tàrraco a les 12.15h i seguidament a les 13h, com marca la tradició, es dispararà el coet de tret de sortida cap a l'aigua, a càrrec de l'alcalde Pau Ricomà i el president del Port, Josep Maria Cruset.

Seguidament es farà entrega de l'avituallament amb caldo calent, cava i neules per als banyistes fins a exhaurir existències. L'Associació de Veïns del Port de Tarragona organitza un any més l'esdeveniment, amb el suport i col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, Port de Tarragona, Blog del Barri del Port, Barri del Port TV, Club Natació Tàrraco, Buena Onda Perruquers i Ràdio Ciutat de Tarragona.

De la mateixa manera, s'hi entregarà la samarreta commemorativa de forma limitada. Precisament l'entitat veïnal havia fet una crida a la col·laboració per incrementar el nombre, objectiu que finalment no ha estat possible. En aquest sentit es demanarà donatiu voluntari i s'estudiaran fórmules de cara a l'any vinent que podrien passar per instaurar inscripcions prèvies a un preu significatiu per fer-hi front.

Es tracta d'una tradició pionera a Tarragona a la que s'hi van sumar altres indrets com a ritual per acomiadar l'any i que molta gent també fa disfressada. A més aquest any i de forma solidària s'anima a contribuir amb la recollida de joguines noves, no sexistes ni bèl·liques en el marc de la campanya 'Cap nen sense joguina' de Cadena Ser i Creu Roja Joventut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: