Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les persones amb discapacitat de la Fundació Ginac de Valls protagonitzen un pessebre vivent molt especial

L'espectacle, adreçat a famliars i amics de les persones ateses per l'entitat, va acabr amb ball, un taller de manualitats i un esmorzar

Escena del pessebre a càrrec de persones ateses a la Fundació Ginac de Valls Escena del pessebre a càrrec de persones ateses a la Fundació Ginac de Valls FUNDACIÓ GINAC
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 27 Desembre 2019 07:50

El passat 19 de desembre, el grup de persones amb discapacitat i trastorn mental de la Fundació Ginac, juntament amb les seves monitores i monitors, van protagonitzar un pesebre vivent en el que no va faltar cap detall.

Els dimonis van ballar als afores del poble, que bullía amb el mercat, els pastorets i pastoretes i fins-i-tot amb el seu caganer.

L’espectacle, adreçat als pares i mares i altres familiars i amics de les persones ateses per l’entitat, va acabar amb ball, un taller de manualitats nadalenques i un esmorzar per a totes les famílies assistents.

Els treballs de decorats i vestuari, fets per les mateixes persones ateses, han format part de les activitats del centre durant l’últim mes i mig.

La Fundació Ginac

La Fundació Privada Ginac de és una entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental de la comarca de l’Alt Camp i de les seves famílies, així com també de les persones amb dificultats d’inserció, oferint suports i oportunitats, promovent la seva autonomia i el procés de presa de decisions, dins d’una cultura de la qualitat i de la gestió sostenible. Podeu visionar el resum del vídeo en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: