Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aquest Nadal aprèn a fer mobles amb palets a Solivella

L’activitat adreçada als joves tindrà lloc aquest dissabte, 28 de desembre, i l’impartirà el Taller d'arts aplicades Verónica Bilbao de Tarragona

Imatge d'arxiu d'una sessió impartida pel Taller d'arts aplicades Verónica Bilbao Imatge d'arxiu d'una sessió impartida pel Taller d'arts aplicades Verónica Bilbao ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 27 Desembre 2019 07:32

L’Ajuntament de Solivella, el Grup Cultural de la Dona i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitzen un taller de construcció de mobles amb palets adreçat a joves en el marc de les Festes de Nadal.

L’activitat tindrà lloc el dissabte, 28 de desembre i l’impartirà el Taller d'arts aplicades Verónica Bilbao de Tarragona. Al llarg de 6 hores, en horari de matí i tarda, els participants podran aprendre a construir mobles com sofàs, prestatges o taules amb una matèria primera ecològica i reutilitzada, el palet, que té una gran versatilitat en projectes de fusteria.

Les persones interessades s’hauran d’inscriure a través del Whatsapp 606 303 917, abans del dia 27, a les 14.00 h. Tot i que l’activitat és gratuïta, es demana als participants aportar material de fusteria, en la mesura de les seves possibilitats.

Algunes de les eines que s’empraran i que els inscrits poden aportar per agilitzar les tasques de construcció són: Trepants, tornavisos elèctrics, serres manuals o caladores elèctriques amb recanvis de serres, martells, broquetes de fusta, tornavisos, cargols, llimes i llimes elèctriques, cola de fuster, betum de Judea, cera, pinzells, draps, pintura i guants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: