Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-rodona programa una vintena d’actes per les festes de Nadal

La festa del Tió, l’arribada de l’home dels Nassos, la recollida de cartes dels patges reials o la cavalcada de Reis no hi faltaran

Acte d'inauguració de l'enllumenat de Nadal de Vila-rodona Acte d'inauguració de l'enllumenat de Nadal de Vila-rodona AJUNTAMENT DE VILA-RODONA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Desembre 2019 09:33

L’Ajuntament de Vil-rodona ha organitzat una vintena d’activitats per a totes les edats per a celebrar les festes de Nadal. El passat 9 de desembre es va encendre la il·luminació nadalenca amb un acte en què es van cantar nadales i es va oferir un got de caldo als assistents. El dissabte 14 també es va inaugurar el pessebre que ha elaborat el veí del municipi, Josep Maria Gotarra, i que es pot veure a la Biblioteca Municipal durant totes les festes.

Del 19 de desembre al 7 de gener, els vila-rodonins i vila-rodonines poden gaudir de les activitats que s’han organitzat des de l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats locals.

Activitats nadalenques

La festa del Tió, l’arribada de l’home dels Nassos, la recollida de cartes dels patges reials, la cavalcada de Reis, etc., no faltaran a la programació festiva de Vila-rodona.

El dia 24, es farà la festa del Tió a la plaça dels Arbres, a les 12.30h. El dia 29, tindrà lloc la recollida de cartes dels patges reials al cinema del Casal, a les 12.00h. I, el 4 de gener, les oficines reials s’instal·laran al lokal jove, de les 16.00h a les 19.00h. El dia 31, arribarà l’Home dels Nassos, que serà rebut a la plaça dels Arbres a les 17.00h.

Al dia 5 de gener, el grup infantil de Pastorets i la Coral Parroquial oferiran una representació nadalenca a l’església, a les 12.00h. I, a la tarda, a partir de les 18.00h a l’avinguda Enric Benet, la cavalcada de Reis, que recorrerà els carrers dels municipis.

       Façana de l'Ajuntament de Vila-rodona il·luminada per Nadal: 

façana Ajuntament Vila rodona Nadal

Festes de Cap d’Any

L’Ajuntament i el Casal de Vila-rodona han organitzat el sopar i la festa de Cap d’Any. El dia 31, els veïns i les veïnes podran acomiadar l’any amb un sopar i ball amb l’orquestra Montgrins al local de fires a partir de les 21.30h.

I, a les 00.30h, el bar del Casal acollirà una festa amb Dj Dani.

Tallers i altres activitats

Destaquen, també, els diferents tallers que s’han programat: d’scrapbook, de construcció de fanalets, de decoració nadalenca, bingo, tarda de jocs de taula, etc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: