Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu de Montblanc proposa una gimcana familiar per trobar allò que cal per fer un bon àpat de Nadal

La gimcana tindrà lloc aquest dissabte dia 21 de desembre, a les 12:30, a la seu central del Museu Comarcal de la Conca de Barberà

El Tió del Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) ja ha arribat i és a punt de rebre als nens i nenes que s'apropin per Nadal El Tió del Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) ja ha arribat i és a punt de rebre als nens i nenes que s'apropin per Nadal MCCB
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 20 Desembre 2019 16:38

Les vitrines del Museu Comarcal de la Conca de Barberà custodien tresors de totes les èpoques, entre els quals s’amaguen els ingredients necessaris per organitzar la taula del dia de Nadal. Infants i grans, tot jugant, seran els encarregats de recórrer el Museu per a trobar-los. Una activitat familiar dinàmica, divertida i pedagògica per a conèixer la història de les tradicions nadalenques a través del ric patrimoni hi ha exposat.

A més, els participants podran contemplar el pessebre simbòlic instal·lat al vestíbul, format amb diferents peces del fons del museu que representen cadascun dels personatges bíblics. Seran capaços de descobrir qui és qui? També podran alimentar el Tió i pintar noves fulles i ornaments per a l’arbre de Nadal.

La gimcana tindrà lloc el proper dissabte dia 21 de desembre de 2019, a les 12:30, a la seu central del Museu Comarcal de la Conca de Barberà, al carrer Josa número 6 de Montblanc. Es tracta d’una activitat gratuïta amb reserva prèvia que durarà una hora aproximadament, pensada per al públic familiar. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., el telèfon 977 86 03 49 i a la recepció del museu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: