Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenquen les Festes de Nadal i Reis a Vila-seca, la Pineda i la Plana

Les festes començaran amb dos concerts solidaris a l'Auditori Josep Carreras (14 i 19 de desembre), però l'inici oficial serà el 20 de desembre, amb la felicitació de Nadal i el Tradicional Brou

El proper divendres 20 de desembre començarà oficialment el Nadal, amb la felicitació de Nadal i Tradicional Brou a la plaça de l'Església de Vila-seca El proper divendres 20 de desembre començarà oficialment el Nadal, amb la felicitació de Nadal i Tradicional Brou a la plaça de l'Església de Vila-seca ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Desembre 2019 12:38

Les festes de Nadal a Vila-seca, la Pineda i la Plana començaran amb un parell de concerts solidaris a l'Auditori Josep Carreras. El dissabte 14 de desembre tindrà lloc el concert solidari amb la Marató de TV3 i el 19 de desembre serà el torn del concert 'Cap nen sense joguina'. Una hora abans d’aquest concert s'habilitarà el vestíbul de l'Auditori per a recollir joguines. 

El proper divendres 20 de desembre començarà oficialment el Nadal, amb la felicitació de Nadal i Tradicional Brou a la plaça de l'Església de Vila-seca. L'endemà dissabte 21 el Grup de Teatre La Tramoia representarà el 'Poema de Nadal', de Josep Maria de Segarra, a la Societat "El Centru" i dimarts 24, a les 18:00h, serà l'hora de la Festa del Tió a la plaça de l'Església. 

'Els Pastorets' es representaran el dia de Nadal, el dissabte 28 i el diumenge 29 de desembre; mentre que al dia de Sant Esteve es recolliran les cartes pels patges de SSMM Els Reis Mags d'Orient i tindrà lloc el tradicional concert de Sant Esteve a les 19.30 h, a càrrec de la Coral Nova Unió. Per la seva banda, la Jove Orquestra Intercomarcal actuarà al concert 'Un conte de Nadal', el diumenge 29 de desembre. 

Cap d'Any i Reis

El dimarts 31 de desembre tindrà lloc el Tradicional Bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda i l'Home dels Nassos a Vila-seca. El dimecres 1 de gene,r hi haurà l'esperada Festa de Cap d'Any al Pavelló d'Esports i, el dissabte 4, l'Auditori Josep Carreras es tornarà a omplir de gom a gom amb l'espectacle de màgia musical 'Màgia per Nadal', a càrrec del Mag Albert, a les 19:00h. 

La desitjada arribada de SSMM Els Reis Mags d'Orient serà a partir de les 17h a Vila-seca, els quals es dirigiran al Castell per adorar el Nen Jesús i saludar els vila-secans des del balcó; a les 19h arribaran a la Pineda i a les 20h, a la Plana. 

Cal recordar que enguany, el Parc Infantil de Nadal tindrà lloc del divendres 27 al dilluns 30 de desembre i el Parc Jove, del divendres 27 al diumenge 29 de desembre. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: