Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival REC tornarà a projectar la pel·lícula ‘Parasite' aquest diumenge

La pel·lícula es tornarà a projectar, a les 20h, a l'Antiga Audiència de Tarragona

Fotograma del film 'Parasite' Fotograma del film 'Parasite' FESTIVAL REC
Cultura ACN
Dissabte, 07 Desembre 2019 15:59

Jornada intensa ahir en el marc del Festival REC 2019. Els organitzadors del festival van registrar ahir la venda total d’entrades per les projeccions dels llargmetratges 'La innocència' i 'Parasite', que es van dur a terme a les 20 i 22 hores, respectivament.

Donat que algunes persones es van quedar sense poder entrar en el passi de ‘Parasite’ l'organització del festival ha decidit repetir la projecció del film demà diumenge, a les 20h, en el marc de la 'Projecció Sorpresa' del festival, que es durà a terme a l’Antiga Audiència. D’aquesta manera, els espectadors que no han pogut gaudir del que és una de les pel·lícules de l’any en l’àmbit internacional tenen una nova ocasió de fer-ho.

Diumenge de REC

Els seguidors del festival que demà vulguin aprofitar la jornada de diumenge per gaudir d’un últim dia amb el millor cinema, tenen l’ocasió de fer-ho des de les 12 del migdia fins a darrera hora de la tarda, en diversos espais de la ciutat.

D’una banda, les Sessions Vermut al Teatret del Serrallo comptaran amb la projecció de 'Ojos negros', una pel·lícula guanyadora de la biznaga de Plata al Festival de Màlaga, que mostra que el Laboratori Primer Test del Festival REC és un punt d’acollida de jove talent, ja que aquesta pel·lícula hi va concórrer i ara ha consolidat una trajectòria de reconeixements. El film mostra l’evolució de l’adolescent Paula, a través d’una producció que té en les seves principals virtuts la seva capacitat d’observació la realitat i l’espontaneïtat d’una història que atrapa a l’espectador. El film acaba de rebre les nominacions als Premis Gaudí en les categories 'Millor pel·lícula en llengua no catalana' i 'Millor banda sonora'.

D’altra banda, la darrera jornada de demà diumenge de les Sessions MiniRec, prevista a les 16 hores a l’Antiga Audiència, ha programat el film 'Solarn & Eri, Missió a la lluna', un film de factura noruega en el qual destaquen els detalls imaginatius i personatges entranyables, amb un rerefons irònic sobre els esdeveniments polítics actuals.

A més a més, l’Antiga Audiència també acollirà, demà diumenge a les 18 hores, el passi de la pel·lícula guanyadora del festival, dins de la categoria Opera Prima.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: