Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bonavista inicia els actes centrals de Nadal amb l'encesa de l'arbre

A més de l'encesa de llums de l'arbre d'aquest dissabte 7 de desembre, a les 19h, també destaquen els actes per La Marató de TV3, el Pessebre Vivent o la Cavalcada de Reis

Imatge dels primers preparatius per plantar l'arbre de Nadal de Bonavista, que s'encendrà el dissabte 7 de desembre (19h) Imatge dels primers preparatius per plantar l'arbre de Nadal de Bonavista, que s'encendrà el dissabte 7 de desembre (19h) AV BONAVISTA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 06 Desembre 2019 12:58

La plaça de la Constitució de Bonavista serà l'escenari, aquest dissabte 7 de desembre, a les 19h, de l'Encesa dels llums de l'arbre de Nadal que donarà el tret de sortida als actes centrals d'aquestes festes. Tot i que la campanya del barri "Regala somriures per Nadal" ja va arrencar amb les primeres activitats al mes de novembre, els veïns i veïnes del barri tarragoní regalaran un nou "somriure", quan aquest dissabte arribi "La Madrina" del barri aconpanyada del popular Woody Woodpecker. En acabar l'encesa de l'arbre, cap a les 20h, es repartiran els obsequis de regal del joc 'Atrapa la carta 2'.

Els actes es reprendran el dissabte 14 de desembre, a les 19h, amb una exhibició de balls de zambomba. Pel que fa al Concurs de Balcons Nadalencs, cal recordar que, de l'1 al 20 de desembre, es podrà participar exhibint els balcons més nadalencs, lluminosos i originals perquè siguin premiats.

Bonavista s'aboca amb La Marató de TV3

Bonavista concentrarà la majoria d'actes que es fan a Tarragona en suport a La Marató de TV3. Les activitats es concentraran el diumenge 15 de desembre, a la Rambla de Bonavista, amb l'objectiu de recollir fons per a la investigació de les malalties minorirtàries. A les 10h, hi haurà coca amb xocolata (1 euro); a les 10:30h, actuarà la Christmas Zumba Explosion; a les 11h, hi haurà jocs inflables i tallers de pintacares (3 euros); i a les 12h, barres, música i animació amenitzada per Radio Loca Latino.

Els nens i nenes del barri han participat activament de la campanaya nadalenca "Regala comriures per Nadal", Una d'aquestes activitats és l'Exposició de postals nadalenques, a càrrec d'alumnes de 5è i 6è de Primària de l'Escola Bonavista i de l'Escola Joan XXIII.

Arriben els Patges Reials

El diumenge 22 de desembre serà un dia molt especial per la canalla de barri. Després de ser presents a la missa, els Patges Reials seran a la plaça de la Constitució, a partir de les 12h, per recollir les cartes dels nens i nenes de Bonavista. Prèviament, al matí, els més petits de la casa també podran gaudir de tallers de pintacares i amb la presència de la Minie Mouse.

Els Pessebres 

Els dies 21 i 22 de desembre, a l'església de Santa Maria Assumpta, la Catequesis de la Parròquia organitza el Pessebre Vivent, que es podrà visitar els dos dies, a les 18:00h. A més del Pessebre Vivent, a Bonavista també es pot visitar els dos pessebres fixos: Pessebre del Sr Antonio (carrer 12, núm. 43) i Pessebre de la Llar del Jubilat.

Pel que fa als actes litúrgics, hi haurà la Missa del Gall (dia 24, a les 18:30h), la Missa de Nadal (dia 52, a les 12h), la Missa de Sant Esteve (dia 26, a les 12h), la Missa de la Sagrada Família (dia 29, a les 12h) i la Missa de l'Any Nou (dia 1, a les 12h).

Els paquets perquè cap nen i nena es quedi sense joguina es recollidran els dies 30 de desembre, 1 i 2 de gener, de 18 a 20h, a la Parròquia Santa Maria Assumpta, i, de 20 a 22h, a l'AV Bonavista).

La Cavalcada

Enguany, l'associació de veïns ha decidit tornar a fer la Cavalcada de Reis el dia 5 de gener. A les 18h, es donarà la benvinguda a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, a la plaça de la Constitució. A les 18:30h, s'iniciarà el recorregut de la Cavalcada pels següents carrers: Pl./ Constitució, carrer 22, carrer 5, carrer 21, carrer 2, carrer 21, carrer 11, carrer 22, carrer 7 i passeig de la Rambla.

El Tió Solidari

Des de l'1 de desembre i fins al 5 de gener, s'instal·larà un Tió Solidari a l'Església de Santa Maria Assumpta, que recollirà tot tipus d'aliments que es repatiran a entitats i col·lectius amb l'objectiu d'ajudar a les famílies més necessitades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: