Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu de Montblanc convida les famílies a dissenyar l’arbre de Nadal del Casal dels Josa

L’activitat familiar es durà a terme, aquest dissabte 7 de desembre, al Museu Comarcal de la Conca de Barberà, al Casal dels Josa, al llarg de tot el dia

El Casal dels Josa és la seu del Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) El Casal dels Josa és la seu del Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 06 Desembre 2019 11:41

El proper dissabte dia 7 de desembre, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) organitza una activitat familiar per a preparar les festes de Nadal. Combinant el joc i les manualitats, els més petits de la casa i els seus acompanyants recorreran lliurement les instal·lacions a la recerca d’aquelles peces del 'Patrimoni Conca' que millor poden representar l’esperit nadalenc. Una vegada localitzades, els participants en dibuixaran una versió lliure que ornamentarà l’arbre de Nadal situat a l’entrada del Casal dels Josa. Es tracta d’una activitat pedagògica, dinàmica i creativa, apta per a tots els públics.

L’activitat es durà a terme al Museu Comarcal (C/ Josa 6, Montblanc) al llarg de tot el dia. Al matí de 10h a 14h i a la tarda de 16h a 19h. Es tracta d’una activitat gratuïta per la qual no cal fer reserva prèvia. Els participants poden començar-la en qualsevol moment i acabar-la quan ho desitgin, tot i que la durada aproximada és d’una hora.

Per més informació podeu consultar la web del Museu Comarcal de la Conca de Barberà www.mccb.cat o bé contactar a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al telèfon 977 86 03 49.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: