Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Refugi 1 acull un taller sensorial i el Teatret del Serrallo impulsa les sessions vermut del REC

Per primer cop es fa un taller de teatre sensorial al Moll de Costa de Tarragona, en el marc de l’exposició ‘Telos’

Per primer cop es farà un taller de teatre sensorial al Moll de Costa de Tarragona, en el marc de l’exposició ‘Telos’ Per primer cop es farà un taller de teatre sensorial al Moll de Costa de Tarragona, en el marc de l’exposició ‘Telos’ PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 05 Desembre 2019 21:50

El proper dissabte 7 de desembre, a les 12 hores, al Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona, es farà un taller de teatre sensorial a càrrec de Lorena Rueda, en el marc de l’exposició ‘Telos’ de Carme Porta. La conductora d’aquest taller, Lorena Rueda, és graduada superior en ballet clàssic pel Reial Conservatori de Música i Dansa de Madrid, amb un extens currículum de formació com a cantant, actriu, creació i música, i ha actuat en teatre musical, ràdio, orquestres, televisió, etc. Amb Rueda es tracta de gaudir d’una experiència inoblidable a través del cos i tot el camp sensorial que l’acompanya. Amb aquest taller els visitants s’aproparan a la seva veritable natura a partir d’un treball íntegre de percepció. Es durà a terme un recorregut per l’exposició i s’experimentarà amb les sensacions que desperta en les persones el color, la textura i les formes representades. És una activitat gratuïta i s’aconsella realitzar reserva a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Carme Porta amb aquesta exposició enceta el seu darrer projecte interdisciplinari que descriu els marges de diferents disciplines artístiques. ‘Telos’ explora la representació de la natura a través d’un diàleg entre el visible i l’invisible. L’exposició restarà oberta al Refugi 1, fins al dia 22 de març, en horari de dilluns a dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. L’entrada és lliure.

'Diumenges al Museu'

D’altra banda, el Museu de Port impulsa el cicle ‘Diumenges al Museu’ amb l’activitat gratuïta ‘Treballat al moll’, una visita teatralitzada on un antic treballador del Port, Baldomero Mallol, explica com es portaven a terme les estibes a la primera meitat del segle XX. L’activitat es farà el diumenge 8 de desembre, a les 10.30 h i tindrà una durada de 45 minuts. Cal fer reserva prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

REC al Serrallo

D’altra banda, des del Teatret del Serrallo es continua col·laborant, com l’any passat, amb el Festival Internacional de Cinema de Tarragona durant aquest llarg cap de setmana. Els espectadors poden gaudir de sessions de cinema i en acabar poden fer un vermut, inclòs en el preu de l’entrada. Totes les sessions vermut seran a les 12 hores, al Teatret del Serrallo.

El divendres 6 de desembre es projectarà 'El viatge de Marta' (Staff Only) de Neus Ballús (VO català, francès i sub. català). Film que relata el trajecte d’una noia de 17 anys que marxa de vacances a un ressort de l’Àfrica. La directora, jugant amb les convencions del coming of age, fusiona el relat iniciàtic (el duel interpretatiu entre la debutant Elena Andrada i Sergi López és una delícia) amb l’ambientació postcolonial, amb els dos costats de la tanca que es miren amb entusiasme i frustració, mostrant amb honestedat tant els problemes com les possibilitats. Per gaudir i reflexionar.

'Adam & Evelyn d’Andreas Goldstein' (VO alemany sub. català) es podrà visualitzar el dissabte 7 de desembre. Pel·lícula situada a l’Alemanya de l’Est, l’estiu del 1989, planteja una història senzilla i universal d’una parella que troba com els seus problemes quotidians es tornen globals i complexos amb la caiguda del Mur. Basada en la novel·la homònima d’Ingo Schulze, 'Adam und Evelyn', que va ser traduïda a més de 10 idiomes, està filmada amb naturalisme i gust pel paisatge per uns directors enamorats de la seductora naturalitat i bellesa dels seus personatges.

El diumenge 8 de desembre es podrá contemplar 'Ojos Negros' de Marta Lallana i Ivet Castelo (VO castellà sub. anglès). La pel·lícula és una mostra que el Laboratori Primer Test del Festival REC és un punt d’acollida de jove talent. Va ser Biznaga de Plata al Festival de Màlaga. Una particular coming of age: un treball de fi de carrera d’unes directores novells. La seva capacitat d’observació la realitat, la participació (i interferència) en aquesta, i l’espontaneïtat de la història en la qual l’adolescent Paula es fa gran durant un estiu que semblava interminable. Al finalitzar l’estiu, la Paula intuirà el que significa fer-se gran.

Les entrades es poden comprar a taquilla mitja hora abans de cada projecció, o anticipades. Web: https://www.festivalrec.com/es/entradas-2/.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: