Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant encendrà els llums de Nadal aquest dijous

Hi haurà actuacions, xocolatada popular i la presentació de la campanya comercial i del mapping nadalenc de l’antic hospital

Imatge d'una de les imatges del mapping de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant, de l'any passat Imatge d'una de les imatges del mapping de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant, de l'any passat ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 05 Desembre 2019 12:37

L’acte oficial de l’encesa dels llums de Nadal tindrà lloc aquest dijous 5 de desembre: a les 17.30h, a la Plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs; i a les 18.30 h, a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant. A les dues places s’hi presentarà la campanya comercial "Per Nadal, fer poble té premi" i s’hi oferirà una xocolatada popular. A Vandellòs, a més, hi actuarà el grup d’acordionistes de l’Escola Municipal de Música (Catukra) i haurà minidisco; i a l’Hospitalet de l’Infant, l’actuació de la banda juvenil de l’Escola Municipal de Música i la presentació del mapping de Nadal a la façana de l’Hospital del Coll de Balaguer.

Amb aquest acte organitzat per l’Ajuntament, a càrrec de l’alcalde, Alfons Garcia; de la regidora de Comerç i Turisme, María José Gómez; i de la presidenta de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV), Immaculada Morera, es donarà també el tret de sortida al programa d’activitats previst per les festes nadalenques al municipi.

"Per Nadal, fer poble té premi"

Per dinamitzar el comerç local i premiar la fidelitat dels clients, les regidories de Turisme i Comerç han posat en marxa la campanya "Per Nadal, fer poble té premi". Del 5 de desembre al 5 de gener, les persones que realitzin compres als establiments comercials del municipi o consumeixin als bars i restaurants locals, per un import de 10 euros com a mínim, podran bescanviar els tiquets per vals per a diverses activitats organitzades per l’Ajuntament per aquestes dates. Queden excloses d’aquesta promoció les compres fetes a les grans superfícies comercials.

Els premis de la campanya consisteixen en viatges a les atraccions infantils que hi haurà instal·lades (els cavallets i el trenet nadalenc), tiquets per fer-se una fotografia al Photocall de Nadal i entrades per a les sessions de cinema locals, per al Parc de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant, per a la gimcana familiar i per a les visites guiades a l’Hospital del Coll de Balaguer.

L’Oficina de Turisme (Cal Forn) és el lloc on es bescanvien els tiquets de compra o de consumició pels vals. Els de 10 a 29,99 euros es bescanvien per 1 val; els de 30 a 49,99 euros, per 2 vals; i els de 50 euros o més, per 3 vals.

El Mercat de Nadal

A més d’aquesta campanya, l’Ajuntament s’ha ocupat de la decoració dels comerços, amb la col·laboració dels dos centres de dia; i ha organitzat el Mercat de Nadal per als dies 13 i 14 de desembre. En aquest Mercat, que estarà ubicat a la Plaça Catalunya i al carrer Jaume Castellví de l’Hospitalet de l’Infant, hi haurà un total de 23 parades locals.

L’horari d’obertura serà: divendres, de 16 a 20 h; i dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Els visitants del Mercat, a més de les parades, s’hi trobaran diverses activitats, adreçades especialment als infants (divendres, globoflèxia; i dissabte, pintacares, photocall de Nadal, un taller creatiu de nadal i globoflèxia).

Noves cares en el mapping de Nadal

Els alumnes de l’Escola Mestral i de l’Escola Valdelors que enguany cursen P5 al municipi són els protagonistes del mapping nadalenc de l’Hospitalet de l’Infant. A aquests nens i nenes se’ls va fotografiar fa uns dies al plató de la Televisió de Vandellòs per simular després la seva participació en les diferents escenes típiques del Nadal al municipi, combinant els seus rostres amb cossos de dibuixos animats.

Les cares d’aquests infants seran les que apareixeran, doncs, a l’espectacle audiovisual que l’any passat va muntar l’empresa SINOCA, especialitzada en animacions en 3D, per ser projectat sobre la façana de l’Hospital del Coll de Balaguer, a la Plaça Berenguer d’Entença.

En aquesta plaça, el mapping, que té una durada de 10 minuts, es podrà veure els dies 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27 i 28 de desembre de 2019, 3 i 4 de gener de 2020, a les 18 h i a les 19 h. L’estrena està prevista per al dijous 5 de desembre, dins de l’acte oficial de l'encesa de llums de Nadal previst a l’Hospitalet de l’Infant.

El vídeo mapping és una tècnica de projecció de vídeo sobre tot tipus de suports amb què es crea el contingut audiovisual per ser adaptat a la forma d'una superfície estàtica, per fer que aquesta cobri vida (en aquest cas, l’hospital gòtic).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: