Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cobla Montgrins farà un concert d’homenatge pels 60 anys de la colla sardanista Bell Esplai de Valls

Serà aquest dissabte 7 de desembre, a les 18h, al Teatre Principal, en el marc de les Festes de la Unió Anelles de la Flama

Fotografia de la primera colla sardanista Bell Esplai de Valls Fotografia de la primera colla sardanista Bell Esplai de Valls UNIÓ ANELLES DE LA FLAMA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 05 Desembre 2019 10:27

Durant el dies 6, 7 i 8 de desembre, la Unió Anelles de la Flama de Valls celebrarà les tradicionals Festes de l’entitat, amb una àmplia programació dirigida a tots els públics i oberta a tothom. Dins del programa de les festes, destaca el concert d’homenatge al 60è aniversari de la colla sardanista Bell Esplai amb la cobla Montgrins, que tindrà lloc el dissabte 7 de desembre, a les 18h, al Teatre Principal. Com a novetat, aquest any hi haurà una sortida motera i s’inaugurarà la nova imatge del bar del local social.

Els actes s’iniciaran aquest divendres 6 de desembre, a partir de les 10.00 h, al pavelló Xavi Tondo, amb un torneig de bàsquet 3x3 entre les diverses colles de la UAF. Les aportacions recollides en aquest acte aniran destinades a la Marató de TV3. De les 17.00 h a les 20.00 h, al local social, hi haurà activitats infantils, inflables i tallers. A les 18 h, hi haurà un berenar pels assistents gentilesa d’Europastry. Finalment, a les 20.00 h, i també al local social, hi haurà nit de karaoke i sopar de motxilla amb servei de bar.

L’endemà dissabte, a partir de les 8.00 h, tindrà lloc la sortida motera en direcció a Sarral, amb una parada per esmorzar per als motoristes i a tothom que vulgui participar-hi. A les 12.00 h, al bar del local, hi haurà la inauguració de la nova imatge del bar amb vermut musical i mitja hora més tard es donara inici al concurs de paelles. A partir de les 14.00 h, arrossada popular i lliurament de premis i a les 16.00 h, hi ha previst el tradicional joc de la Pula, amb uns beneficis que aniran destinats a la Marató de la TV3.

Homenatge al 60è aniversari de la colla sardanista Bell Esplai

Seguidament, a les 18.00 h, al Teatre Principal de Valls, es celebrarà el concert d’homenatge al 60è aniversari de la colla sardanista Bell Esplai amb la cobla Montgrins. En acabar, hi haurà visita a l’exposició commemorativa instal·lada al bar del teatre i refrigeri. En aquest acte col·labora l’Ajuntament de Valls i la Xarxa Cultura, i té un aforament limitat. En aquest sentit, les invitacions es poden recollir al local de la Unió Anelles de la Flama. El concert i l’exposició volen ser un reconeixement a les colles Bell Esplai les diferents èpoques, i a totes les persones que al llarg dels anys han treballat per a potenciar i reivindicar el fet sardanista a Valls.

Els orígens

La Unió Anelles de la Flama neix l’any 1972 a Valls com a resultat de la fusió de tres colles sardanistes i del Foment de la Sardana. Des de la seva fundació, ha destacat per la trajectòria fructífera en tot allò que fa referència a la sardana i a la seva promoció. En aquest sentit, enguany està d’enhorabona, ja que es compleixen 60 anys de la Bell Esplai, una de les colles sardanistes més veteranes de la ciutat.

Ha rebut l’herència d’aquesta agrupació de 1959 a través de l’actual Bell Esplai, colla que encara està en actiu a la UAF. Per aquest motiu, la Fundació Unió Anelles de la Flama organitza un concert de cobla i una exposició d’homenatge a la colla degana.

                                                                Seu actual de la Unió Anelles de la Flama, a Valls: 

seu Unió Anelles Flama

El dinar de germanor

L’últim dia de les festes, el diumenge 8 de desembre, tindrà lloc l’acte més multitudinari i emotiu, amb el dinar de germanor de tots els socis i colles. En aquesta ocasió es farà, a partir de les 14.00 h, al restaurant El Àlamo. També hi haurà parc infantil i el tancament de les festes serà protagonitzat pel concert i el ball folk a càrrec del grup Feina Rai.

El preu del dinar amb menú adult és de 15 € pels socis i 28 € pels no socis, i l’infantil és de 7 € pels socis i 15 € pels no socis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: