Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el Cine Club Valls

L'Institut d'Estudis Vallencs (IEV) acollirà les projeccions de 'La pell cremada' (5 de desembre) i de 'La gira' (12 de desembre)

Fotograma de 'La pell cremada', de Josep Maria Forn Fotograma de 'La pell cremada', de Josep Maria Forn ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Desembre 2019 19:48

La sala d'actes de l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV) acollirà aquest mes de desembre dues sessions del Cine Club Valls, gràcies a la col·laboració de la Filmo Xarxa de Catalunya. A través de la Federació Catalana de Cineclubs ens arriba aquesta proposta que posa a disposició dels seus cineclubs federats films inèdits a Catalunya, provinents sobretot de distribuïdores independents, o bé títols europeus i internacionals que es consideren d’interès cultural o artístic i que no tenen distribució comercial a Catalunya.

La primera sessió serà 'La pell cremada', de Josep Maria Forn, que es projectarà aquest dijous 5 de desembre, a les 20:30h. A través del contrast entre uns obrers de la construcció i els turistes que venien a la Costa Brava a mitjan anys seixanta, Josep Maria Forn va establir una interessant relació entre l’emigració i el turisme als anys del boom econòmic.

La següent projecció serà 'La Gria', de Goran Markovic, el dijous 12 de desembre, a la mateixa hora. Durant el 1993, el període més ombrívol de la guerra de Bòsnia, un grup d’actors de Belgrad s’embarca a la recerca de diners fàcils en una gira per la Krajina sèrbia, ignorant per complet allò que els espera. Un film conciliador que conté la interpretació de tres ministres de cultura de les antigues regions en conflicte, que va ser guardonat amb el Premi a la Millor Direcció al Festival de Montreal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: