Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell encén el Nadal

El mapping, la cantada de nadales i l’encesa de llums de divendres van donar el tret de sortida a les festes

El divendres es va projectar el tradicional mapping nadalenc El divendres es va projectar el tradicional mapping nadalenc AJUNTAMENT DEL MORELL
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Desembre 2019 21:34

El Morell va viure el passat divendres una de les tardes més màgiques de l’any, la que dona el tret de sortida a les festes de Nadal. Tot un esdeveniment en què es va projectar el tradicional mapping nadalenc, el cor Mallerenga de l’Escola de Música El Morell va cantar diverses nadales i es va fer l’encesa oficial de llums de Nadal. Una festa que va il·luminar les cares de grans i petits i que es va complementar amb un taller de pintacares i un refrigeri nadalenc.

Enguany més de 150 llums il·luminen el municipi, amb guarniments pràcticament a tots els carrers. A més, tant a l’Ajuntament com a la plaça de l’Era del Castell s’han instal·lat dos arbres de grans dimensions, així com una figura de Mickey Mouse que farà les delícies dels més petits.

Per aquells que no hi poguessin assistir, morellencs i visitants tindran l’oportunitat de tornar a veure el mapping divendres 13 de desembre a les 19 hores. El mateix dia comença la Fira de Nadal, que ocuparà tot el cap de setmana amb el comerç local, espectacles, tallers i activitats pensades per a gaudir en família, i diumenge dia 15 l’activitat es multiplicarà amb la celebració, també, de la quarta Festa de l’Oli i el segon concurs d’allioli.

La resta de la programació nadalenca la podeu consultar en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: