Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'The Van' guanya el premi a millor curtmetratge de ficció de FICVI

El film 'Cocodrilo' s'emporta el guardó estatal de millor curtmetratge de ficció i 'La Noria' el d'animació

Foto de família dels guanyadors del 4rt Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) en la fotografia de família al final de l'entrega de premis Foto de família dels guanyadors del 4rt Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) en la fotografia de família al final de l'entrega de premis FICVI
Cultura ACN
Diumenge, 01 Desembre 2019 19:52

La quarta edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) ha atorgat el premi Internacional de millor curtmetratge de ficció al film 'The Van', d Erenik Beqiri. El guardó estatal de millor curtmetratge de ficció se l'ha endut la producció 'Cocodrilo' de Jorge Yudice, mentre que el premi internacional de millor curt d'Animació ha estat per 'La Noria' de Carlos Baena. Aquesta producció també ha rebut el premi del jurat jove. La proposta 'Vaca' de Marta Bayarri ha guanyat el premi D.O Catalonia. Pel que fa al guardó concedit pel públic ha estat per 'La tierra llamando a Ana', de Fernando Bonelli.

'Connexiones' i 'Hartefils' han guanyat el primer i segons premi In Situ, respectivament. Al mateix temps, el festival ha reconegut la trajectòria del director i guionista Pedro Solis a qui li han concedit el premi d'Honor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: