Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Casa de la Vila de Valls s'omple de colors

El nou espectacle de llum i música, aquest divendres a la plaça del Blat, dona inici a les Festes de Nadal

La façana de la Casa de la Vila es va encendre de colors, llums i música en l'espectacle inaugural, a la plaça del Blat La façana de la Casa de la Vila es va encendre de colors, llums i música en l'espectacle inaugural, a la plaça del Blat M.ÀNGELS BLADÉ
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Novembre 2019 13:05

L’obertura del cicle Nadal va tenir lloc aquest divendres 29 de novembre, a les 18 h, amb la tradicional encesa de l’enllumenat nadalenc, que enguany es va traslladar del Pati a la plaça del Blat, quilòmetre zero casteller. La inauguració va donar el tret de sortida a les festes, al temps que s'encenien els motius nadalencs de la capital de l'Alt Camp.

           El carrer de la Cort ja llueix l'enlumenat nadalenc (M.B.M:): 

carrer Cort Valls Nadal 2019 2

El Fumera en forma de capgròs popular, que tot ho veu i ho escolta amb els seus múltiples ulls i orelles, va ser el responsable, juntament amb els Nans de la Ciutat, de donar el tret de sortida a les festes de Nadal en un acte que, com ja és habitual, va comptar amb els més petits com a protagonistes. L'encesa també va comptar amb representants dels centres escolars vallencs, així com l’alcaldessa Dolors Farré i la presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra.

Els espectacles de llum i música: 'Un conte de Nadal' i 'Els colors de l’hivern'

Una de les principals novetats del Nadal d'aquest any és el joc de llums i música que banya de nadales i colors, finestres i balcons de l'edifici de l'Ajuntament de Valls. La Casa de la Vila va estrenar ahir, a les 18h, l'espectacle de música i colors que acompanyarà els vallencs i vallenques durant aquestes festes. 'Un conte de Nadal' i 'Els colors de l'hivern' són uns dels atractius de la campanya nadalenca i un nou al·licient per atraure visitants i espectadors cap aquesta zona.

L'arbre de Nadal de la plaça Pilar Prim (placeta de la Biblioteca Carles Cardó) va atraure la canalla (M.B.M.): 

Arbre de Nadal Valls Plaça Pilar Prim

La ciutat ha guarnit per a l’ocasió un total de 55 carrers, places i rotondes amb 382 motius ornamentals, als que enguany s’hi sumarà la nova il·luminació de la Casa de la Vila.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: