Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Serrallo encén els llums de Nadal aquest divendres

Un itinerari senderista i un tast solidari centren les activitats el cap de setmana

L’Encesa de llums de Nadal es farà aquest divendres 29 de novembre, a les 19.30 hores, davant de l’església del Serrallo L’Encesa de llums de Nadal es farà aquest divendres 29 de novembre, a les 19.30 hores, davant de l’església del Serrallo ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 29 Novembre 2019 07:50

Amb l’Encesa de llums de Nadal que es farà aquest divendres 29 de novembre, a les 19.30 hores, davant de l’església del Serrallo s’inicia l’enllumenat nadalenc al Serrallo. Com cada any, hi participaran l’Agrupació Coral del Serrallo i també i els Nanos de l’Associació de Veïns del Serrallo. És un acte per a tots els públics i es convida a xocolata calenta, melindros, coca i cava als assistents. En el marc de l’exposició 'Camins de ronda', que s’exhibeix al Tinglado 1, es farà la caminada ‘Camí de ronda des de Salou a la Pineda’ guiat pel Grup Senderista del Port de Tarragona i organitzat pel Museu del Port, diumenge 1 de desembre.

D’altra banda, PortSolidari, una iniciativa solidària de la plantilla del Port de Tarragona, impulsa dues activitats aquest cap de setmana: un Tast solidari de vins i caves del projecte Ilusión+ a favor de la Fundació Noèlia, una fundació que treballa per donar a conèixer i captar fons per investigar la malaltia Distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen IV. La proposta de PortSolidari és al Teatret del Serrallo el divendres, 29 de novembre, a les 20.30 hores. L’aportació per al tast és de deu euros per persona. Cal realitzar la confirmació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

També aquest grup solidari impulsa un mural col·laboratiu al barri del Serrallo juntament amb l’Associació de Veïns del Serrallo i el CRAE. Els joves i la gent gran del Serrallo pintaran el pont de la Petxina el diumenge 1 de desembre, de 10.30 a 14 hores.

Exposicions

També es pot visitar la mostra itinerant 'Camins de ronda'' al Tinglado 1 ideada per la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, que s’ha organitzat conjuntament amb el Museu Marítim de Barcelona i Museu del Port de Tarragona amb la voluntat de mostrar els valors patrimonials dels camins de ronda, proposant un recorregut per la diversitat de paisatges i maneres de viure d’uns senders que uneixen la costa catalana. L’exposició es pot contemplar de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. L’entrada és lliure.

I també es pot contemplar davant de l’esmentat Tinglado l'exposició ‘'Compartint la mar amb... els pràctics del Port de Tarragona' un recull de fotografies del pràctic Marc Vela Mateo, que està instal·lada al vestíbul del Museu del Port, i que permet conèixer un dels oficis més antics dels ports a la vegada que gaudir imatges de l’activitat portuària des dels vaixells. L’horari d’atenció al públic és de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. L’entrada és lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: