Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'AV del Port recupera aquest dissabte la Festa de Disfresses Halloween

L'esdeveniment estava programat pel passat 26 d'octubre i al darrer moment es va haver de cancel·lar

L'Associació de Veïns del Barri del Port recupera aquest dissabte la Festa de Disfresses Halloween L'Associació de Veïns del Barri del Port recupera aquest dissabte la Festa de Disfresses Halloween BLOG DEL BARRI DEL PORT / AV DEL PORT
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 Novembre 2019 17:51

L'Associació de Veïns del Port ha decidit recuperar la Festa de Disfresses Halloween 2019 del Barri del Port per al proper dissabte 23 de novembre, a les 22.30h, al magatzem social del carrer Sant Miquel,19, de Tarragona.

L'esdeveniment estava programat i havia de celebrar-se el passat 26 d'octubre nit a la plaça dels Carros i al darrer moment es va haver de cancel·lar quan els organitzadors estaven muntant les infraestructures a la tarda ii, després de diverses hores d'intents, el generador de llum no funcionava, impossibilitant la celebració de l'acte.

En aquesta ocasió la festa tindrà lloc al magatzem festiu de l'entitat amb entrada gratuïta, servei bar i música dj, dirigit a tots els públics. Es tracta del primer d'un seguit d'actes que programarà l'entitat veïnal per recaptar fons i fer front a la seva continuïtat, econòmicament complicada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: