Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca acollirà aquest dissabte una matinal fotogràfica

Les activitats començaran a les 10:30h a l'Ajuntament, amb la inauguració d’una exposició del fotògraf Ram Giner i, a les 11h, es traslladaran a la Societat El Centru amb una mostra de collage i una conferència

El fotògraf Ram Giner exposa aquest dissabte a Vila-seca El fotògraf Ram Giner exposa aquest dissabte a Vila-seca ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 Novembre 2019 13:18

La jornada fotogràfica, organitzada per la Societat El Centru en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-seca, tindrà lloc aquest dissabte 23 de novembre. Les activitats començaran a la sala polivalent de l'Ajuntament, a les 10.30h, amb la inauguració d’una exposició del fotògraf Ram Giner i, a partir de les 11.00 h, les activitats es traslladaran a la Societat El Centru (carrer Comte de Sicart, 2) amb una mostra de collage i una conferència. 

El fotògraf Ram Giner defineix l'exposició fotogràfica 'WATTS: inside/outside' així: "Les ciutats mediterrànies gaudeixen d'una privilegiada llum que ens torna bojos als fotògrafs. Una llum que crea unes ombres i foscors privilegiades, un veritable regal pels nostres ulls fotogràfics. Malgrat tot això, WATTS és un modest homenatge a la llum que apareix quan l'altra llum se'n va. Una llum artificial producte de la creació humana, concretament de Thomas Alva Edison, la primera persona que va mostrar una bombeta elèctrica. D'aquí WATTS, un reconeixement a la llum que ens acompanya durant més de la meitat de la nostra vida, detall que sovint ignorem i que només enyorem quan no la tenim."

Pel que fa la Mostra de Collage, aquesta ha estat conduïda per un dels collagistes del territori, el reusenc Albert Roca i @bertus67arts. El collage és el nexe perfecte entre l'exposició i la conferència següent.

La xerrada 'El reportatge gràfic: passat, present i futur', anirà a càrrec del fotògraf Tino Soriano, membre de la National Geographic Society i Premi Nacional de Comunicació 2018, amb una llarga i reconeguda trajectòria en la fotografia de viatges i el fotoperiodisme. Segons ell, "la conferència parla de les claus imprescindibles per millorar en el reportatge gràfic, a partir d'una revisió dels clàssics i de la història de la fotografia en les darreres dècades. Se centra també en els problemes quotidians dels fotògrafs i, sobretot, en l'assaig fotogràfic. Escoltarem la veu d'en Robert Capa parlant de la famosa imatge del milicià abatut i arribarem a conclusions imprevistes."

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: