Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els contes que fan bullir el calder de la iaia Maria, a la Biblioteca de Valls

La sessió tindrà lloc aquest dijous 21 de novembre, a les 17:30h, a la Biblioteca Carles Cardó

Imatge d'arxiu d'una sessió de contes a la Biblioteca Carles Cardó de Valls Imatge d'arxiu d'una sessió de contes a la Biblioteca Carles Cardó de Valls ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Novembre 2019 22:14

La Biblioteca Carles Cardóde Valls ha organitzat una nova sessió de contacontes, aquest cop Eva Gonzàlez serà l'encarregada d'explicar els 'Contes que fan bullir el calder de la iaia Maria'. Amb l'entrada de la tardor, la iaia Maria explicarà rondalles que faran passar el fred i divertiran. Rondalles de cultura popular i amb valors com: 'Sopa de pedres' i 'El casament del poll i la puça'. La contista Eva Gonzàlez, acompanyada del seu ocellet de porcellana i de les seves cançons, farà volar la imaginació de tots els assistents per arribar de nou junts a un indret màgic.

La sessió tindrà lloc aquest dijous 21 de novembre, a les 17:30h, i l'entrada és lliure i gratuïta. Aquest contacontes s'emmarca en la programació estable de la Biblioteca Carles Cardó on un dijous de cada mes s'explicarà un conte a la sala d'actes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: