Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Escola Municipal de Música de Cambrils celebra la diada de Santa Cecília

L’alumnat i el professorat oferiran actuacions musicals al pati del centre aquest dijous, 21 de novembre, a partir de les 17:30h / També hi haurà un concurs d'instruments fets amb material reciclat

L’alumnat i el professorat oferiran aquest dijous actuacions musicals al pati del centre L’alumnat i el professorat oferiran aquest dijous actuacions musicals al pati del centre AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Novembre 2019 22:14

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) celebrarà aquest dijous 21 de novembre la diada de Santa Cecília (patrona dels músics) amb actuacions musicals de l’alumnat, una audició de música de cambra, un berenar, un concurs d’instruments i una exposició del disseny del logo del 35è aniversari del centre. L’EMMC convida a totes les persones participants a penjar fotografies a l’Instagram amb l’etiqueta #ceciliaemmc2019.

La festa començarà a les 17:30 hores amb una rebuda per part del grup de vent Staccato. Tot seguit, una animada xaranga conduirà al públic cap al pati de l’escola, on podran gaudir d’actuacions musicals a diferents punts. Per acabar la festa, hi haurà una audició de música de cambra.

A més, enguany s’ha convocat un concurs d’instruments musicals fets amb material reciclat de casa per conscienciar sobre les conseqüències del canvi climàtic. El concurs, adreçat a tot l’alumnat de P3 fins a 6è de primària, es divideix en quatre categories de premis segons l’edat dels infants i els instruments estaran exposats durant uns dies.

D’altra banda, aquest curs l’EMMC celebra el seu 35è aniversari i per aquest motiu s’ha organitzat un concurs del disseny d’un logotip especial que s’utilitzarà per tots els actes de la celebració. El mateix dijous es podrà visitar l’exposició que recull les propostes dissenyades per alumnes a partir d’ESO.

Durant la tarda també es podrà veure un recull de fotografies d’aquests 35 anys de l’escola i l’AMPA oferirà un berenar a les persones assistents. Tot just abans del berenar, es lliuraran els premis als guanyadors i guanyadores del concurs d’instruments i el concurs del logo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: