Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les persones refugiades parlen en una exposició al Palau Bofarull de Reus

L'exposició d'Amnistía Internacional 'Contra viento y marea', que es pot visitar fins al 23 de novembre, recull el seu testimoni

L'exposició d'Amnistía Internacional 'Contra viento y marea' es pot visitar fins al 23 de novembre al Palau Bofarull de Reus L'exposició d'Amnistía Internacional 'Contra viento y marea' es pot visitar fins al 23 de novembre al Palau Bofarull de Reus DIPTA.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Novembre 2019 09:09

Testimonis de persones que han deixat els seus països per causes diverses i que inicien una marxa cap a un nou país. Són els protagonistes de l'exposició 'Contra viento y marea', impulsada per Amnistía Internacional i oberta al públic fins al 23 de novembre al Palau Bofarull de la Diputació a Reus (C. de Llovera, 15).

La mostra consta d'una vintena de plafons on s'expliquen històries humanes i positives sobre persones que han trobat un lloc en un nou país. 'Contra viento y marea' vol retre homenatge a les persones refugiades, a través del relat de les seves experiències.

Contra el viento y marea exposició Reus

L'exposició és oberta de dimarts a dissabte, d'11.00h a 13.00h i de 17.00 a 20.00 h. al Palau Bofarull. L'accés hi és lliure. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: