Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’exposició XXV Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport FOTOSPORT 2018 arriba a la Torre Vella de Salou

La darrera edició ha comptat amb 1.599 obres de 129 artistes de 32 països, de les quals se n’exposaran 47 a Salou / La mostra es pot visitar fins el 14 de desembre, de 18 a 20 h, de dilluns a dissabte

Una de les fotografies seleccionades per l'exposició de la XXV Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport FOTOSPORT 2018 Una de les fotografies seleccionades per l'exposició de la XXV Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport FOTOSPORT 2018 KEITH ELGIN
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 08 Novembre 2019 08:24

La Torre Vella de Salou acull a partir d'aquest divendres, 8 de novembre, l’exposició XXV Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport FOTOSPORT 2018, que recull una tria de 47 obres guardonades de la darrera edició del concurs. En l'edició, hi han participat 129 artistes, provinents de 32 països, que han presentat un total de 1.599 fotografies relacionades amb el món esportiu.

Aquesta última convocatòria ha coincidit amb l’Any del Centenari del Club Natació Reus Ploms, entitat organitzadora del concurs; i l’Any de la Copa del Món de Futbol, Rússia 2018. Cal dir que Fotosport es manté fidel a la seva cita de cada dos anys. Així, el 2020 se celebrarà el cinquantenari de la Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport.

La mostra inclou instantànies fotogràfiques de l’àmbit esportiu, en el sentit més ampli, en les categories monocrom, en color, esport infantil, esport femení i XVII Jocs del Mediterrani Tarragona 2018. S’inaugurarà demà divendres, a les 19 hores, i romandrà a la Torre Vella fins el dia 14 de desembre de 2019, en horari de 18 a 20 h, de dilluns a dissabte.

El regidor de Serveis Culturals de Salou, Xavier Montalà, ha destacat que “aquesta exposició conté unes imatges espectaculars, que ens mostren un alt nivell d’expressivitat i ens transmeten sensacions molt particulars”. “Estem molt agraïts que la Torre Vella pugui ser testimoni d’aquesta mostra tan creativa”, ha afegit l’edil.

El comissari de Fotosport, del Club Natació Reus Ploms, és Josep Maria Casanoves Dolcet (Artista de la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic AFIAP, Excel·lència per serveis prestats de la FIAP, EsFIAP).

El jurat de la XXV Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport FOTOSPORT 2018, que es va reunir a la seu del Club Natació Reus Ploms el 28 de juliol de 2018, estava format per Joan Burguès (AFIAP; Excel·lència Honorària de la FIAP, HonEFIAP; Vice-President FIAP; President de la Federació Andorrana de Fotografia, FAF, Andorra); José Antonio Andrés (Excel·lència de la FIAP, EsFIAP, President de la Federació Catalana de Fotografia, Catalunya); Gràcia de la Hoz (Mestre de la FIAP, Catalunya); i Josep Maria Casanoves, secretari del jurat.

Reconeixement al CN Reus Ploms

La Federació Internacional de l’Art Fotogràfic, FIAP, va atorgar al Club Natació Reus Ploms la Plaqueta de Plata FIAP com a reconeixement per la organització continuada durant vint edicions, quaranta anys, de les Biennals Internacionals de l’Esport, Fotosport, sota el seu reconeixement.

FOTOSPORT 2018 ha comptat amb el patrocini de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Privada Reddis, la Fundació Barcelona Olímpica, l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: