Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls presenta una exposició sobre l'Àfrica subsahariana

'Àfrica natural, llums i ombres', d'Albert Miquel Loewe, s'inaugura aquest divendres 8 de novembre, a les 19h, a la Sala Sant Roc

Aquest divendres s'inaugurarà l'exposició 'Àfrica natural, llums i ombres', del fotògraf Albert Miquel Loewe Aquest divendres s'inaugurarà l'exposició 'Àfrica natural, llums i ombres', del fotògraf Albert Miquel Loewe LOEWE
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 07 Novembre 2019 18:30

Aquest divendres 8 de novembre, a les 19:00h, a la Sala Sant Roc de l'Institut d'Estudis Vallencs, s'inaugurarà l'exposició 'Àfrica natural, llums i ombres', del fotògraf Albert Miquel Loewe. Especialitzat en fauna salvatge, Loewe ens presenta aquesta exposició centrada en l'Àfrica subsahariana.

El seu interès per la natura el va portar, una mica més a prop, a col·laborar durant 18 anys en el seu seguiment i la catalogació fotogràfica de les papallones diürnes de les Muntanyes de Prades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: